Nie jesteś zalogowany na forum.
Caly czas czula napiecie miedzy nimi. Az zadrzala i dotknela go paluszkami po klacie-Tak, mozemy…-oblukala jego penisa
To poszedł myślą jak inne panienki haha - Oczy mam wyżej...- powiedział rozbawiony
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Podniosla wzrok i usmiechnela sie.zlapala go za peniska i naciagala skorke -Musze przepraszac?
- Wydaje mi się, że nie masz ochoty na przeprosiny...
Chwycila jego jaderka i zaczela je piescic -Zgadza sie…
pocałował ją i napierał chujkiem skoro już nie mogła przestać go obmacywać
No to ona juz mu pozwolila i sama wsadzila go sobie w cipke i zarzucila na niego noge
Podniósł jej kaczą nóżkę i się wbijał chujkiem jak chciał za to jej molestowanie
Ona ho trzymala za szyje a potem za zarost i nakierowala go na swoje usta i go tam lekko ugryzla
to ją pocałował skoro miała za mało atrakcji, a potem testował jej możliwości podnoszenia nóg i dalej się pchał chujkiem
Chyba widzial jakie ma mozliwosci po wczorjaszym tancu na rurze.
I tak sie wyjebali znowu i juz gia byla bardzo zadowolona i mogla sie w apokoju wymyc
pod prysznicem jednak trochę inaczej jest ahahha
- teraz już będziesz grzeczna i zadowolona?
-Caly czas jestem-usmiechnela sie -Piekny poranek.
zaśmiał się i się mył ładnie, ale jak już ona się wysmarowała mydełkiem to ją dotknął
-Massimo…-zacisnela odruchowo uda
zmacał ją więc najpierw po cyckach, a potem wrócił na cipkę - Jeśli będziesz zaciskać uda długo nie wytrzymasz...
Dotknela go po boczkach i mruknela -Nie nakrecaj mnie…
obrócił ją przodem do siebie i pchnął na ściankę - Ty też mnie nakręcałaś...- złapał ją za ręce, aby nie mogła go dotykać i specjalnie dla Anity zrobił jej malinkę na szyi
Jeknela seksownie i sie poruszala juz na niego by sie ocierac
- Marzysz o więcej? Powinniśmy chyba przerwać.... - powiedział i ją pocałował w usta, ale tu już się obeszło bez malinki, puścił jej ręce i wrócił do dotykania jej cipki
Zlapala ho za penisa i dotykala tak jak on jej cipka w tym samym tempie -Ja…nie chce przerywac…
to zostawił jej cipkę i po plecach ją dotykał i dociskał do siebie, żeby mogli się całymi ciałami się ocierać o siebie, tak jak ona lubiła
I ona mocno przyciskala cipke do chuja i jej sie to strasznie podobala. Az zaczynala myslec czy tak by mogla dojsc
na szczęście nie musiała za długo tego analizować i Massimo taki wytrenowany podniósł ją i wsunął się chujkiem w jej mokrą cipkę
Oplotla go wszystkimi konczynami -Jestes taki silny, Mmmm…-chwalila go dzis pod niebiosa