Nie jesteś zalogowany na forum.
- więc powinienem zrobić coś co spowoduje, że będzie cię bolała głowa od czegoś innego...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-chyba jestesmy zmeczeni…
uniósł brewkę - na co jesteśmy zmęczeni?
Usmiechnela sie zawstydzona -Ayy yaaa.
- Ktoś tu ma bardzo, ale to bardzo brudne myśli..... i to na pewno nie jestem ja, Gia..
-nie takie jak dzisiaj z rana…
- Hmm tak bardzo rano Ci się podobało, że jeszcze to wspominasz?
-Mowilam, ze bede caly dzien wspominac-cmoknela go w policzek
- to teraz myśląc o tym co robiliśmy postaraj się zasnąć...
-jakby to bylo takie latwe-i zamknela oczy ale wszystjie mysli jej schodzily do alexa
Jak zamknęła ślepka to dalej ją tulił. - Teraz już jesteś tylko ze mną... i jeszcze przez chwilę mamy mieszkanie tylko dla siebie..... i mogę Ci zdradzić, że rozglądałem się za twoją ulubioną zabawką... Jak dobrze rozplanujemy to zmieści się tu rurka... przy oknie bym ją dał...
Jak jej zagadywal mysli to nylo jej lepiej, bo wyobrazala sobie to co mowi i ja powoli mulilo, az zasnela
Nie wiedział, że ona już śpi, więc jej dojebał jeszcze, aby zajęła myśli - nie wiem co bym bez ciebie zrobił... Kocham cie, gia..
:(:(:(chamstwooo
Spala i nienuslyszala tego wyznania, na ktore tak czekala:(
- nie jest to dla mnie łatwe, jak już sama zauważyłaś, nie lubię rozmawiać o uczuciach, ale to, że Ci tego nie mówię to wcale nie znaczy, że nie jesteś dla mnie ważna... Chcę cię chronić przed wszystkimi i wkurza mnie, że ten koleś już drugi raz miał tyle szczęścia...
Wez nooo:( Spala!
To w końcu się kapnal, że ona śpi i sobie darował i sam poszedł spać.
Wtulila sie w niego jak spala i tak spala az do rana
No to Massimo też spał grzecznie, ale chyba w ciuchach usneli.. Simonem się z rana kręcił po mieszkaniu
No w ciuchach. Obudzila sie i chciala sie przebrac. Cmoknela go delikatnie w czolo i poszla do lazienki to trafila na Simona -Hej…co z Anita?
- jeszcze jej nie zakopałem jeśli o to pytasz - powiedział rozbawiony - a co u ciebie?
No to emocje ja wydaly jak u niej ha
-To wszystko mnie przeroslo…
To ja przytulil, co tam, że był porozbierany hahaha - rozumiem... Nie jesteś przyzwyczajona do takich sytuacji...
To go przytulila tez
-Teraz sie bede musiala przyzwyczaic…przejdzie…
- dostaniesz najlepszych ludzi do ochrony... Nie będą ci przeszkadzać..