Nie jesteś zalogowany na forum.
bo się zaraz wyprowadzali hahahaha Wujaszek się uśmiechnął - Nie ma za co, zawsze pomagamy rodzinie..
I w końcu wrócił Simonek nie wiedząc, że oni mają gości - Ten skurwiel znowu się gdzieś chowa, niech go chuj strze...- przerwał jak zobaczył gości - Dzień dobry....
Massimo przewrócił ślepkami - Nasz współlokator, Simone...
Wujek na niego zerknął, a potem na Gię - Mieszkasz z dwoma facetami i ojciec jeszcze nie ściągnął cię do domu? Chcesz mi o czymś powiedzieć, skarbie?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Gia sie zasmiala -Tak to moj drugi facet, zyjemy we 3-cieszyla sie
Marianek jej zazdrościł w tym momencie hhaha - wow...
Wujek był w szoku - Gia... Nie możecie sprowadzać młodszych na tą drogę.... Twoja mama nie możecie się o tym dowiedzieć...
-Oczywiscie…-powiedziala jak aniolek skruszona
- Najlepsze geny Arango....- powiedział dumny, że obraca ją dwoch facetów hahaha pożegnali się i poszli w pizdu.
Massimo na nią spojrzał - To teraz moja kolej czy Simiego?
-Ale mieli miny, co?-zasmiala sie -Kiedys im powiem, ze to byl zart.
- Super...porozmawiam z Simone i wrócimy do siebie...- powiedział i pociągnął swoją psiapsi na ploteczki do jego pokoju.
A wujaszek jak zawsze! Jak tylko został bez synka to ofc, że zadzwonił do Miguela pochwalić się, że już wie, że Gia jak i Daniel preferuje trójkąciki!
Hahahahaha przechlapane miala
To Gia posprzatala po gosciach i poszla sie walnac do sypialni. Zastanawiala sie czy to dobrze wyjsc dzis do pubu
hahahhaa ofc, że tak, bo tatuś od razu do niej dzwonił!!!!!!! Już wolał wloskiego zigolo niż puszczalską córkę ahahha
Gia sie zdziwila, ale odebrala -Hola papaa
- Kochanie, co u Ciebie? - zapytał spokojnie, skoro ona taka miła była
-Wszystko dobrze. Spedzamy dzis z Massimo dzien w domu. A jak u was? Jak sie czujesz tatusiu ?
- Ah tak? A Simone? Który jest na górze, a który na dol? - zapytal jak udawała idiotkę ahhaha
To byla w szoku. Niewierzyla, ze juz wujaszek sie wygadal. Miala nadzieje, ze nie wygadal sie co do domu
-Na zmiane-dowalila ojcu, ale dodala szybko -Tatooo yaaa. To byl zart. Simone mieszka z nami, ale ma swoj pokoj i jest tylko przyjacielem Massimo. Jak mogles w takie cos uwierzyc ?
- Nie rozumiem dlaczego z Wami mieszka.... Massimo się z nim zabawia kiedy Ciebie nie ma w domu?
-Jest hetero, nie musisz sie martwic. Mieszka, bo wynajmuja tu razem. Moze niedlugo sie to zmieni…fajnie, ze mi ufasz, tato…
- To nie ma nic wspólnego z zaufaniem, Gia...
-To przestan gadac glupoty. Z wujkiem zazartowalam, a on juz musial sie pochwalic co wie…jak wiecie lepiej to gadajcie ze soba.
- Martwimy się o Ciebie, kochanie... Takie życie nie jest dla Ciebie
-Jakie? Mieszkac ze swoim facetem? Czy za male mieszkanie? Nie to co nasza willa nie? Mi sie podoba. Niewazne gezie jestem…jestem z mezczyzna ktorego kocham
Ojciec poczuł żaaaal hhhhhaha - W trójkącie, Gia... ale widzę, że twoje zaufanie i wiara w to, że akceptuję twókj wybór też nie jest na wysokim poziomie.... Przypominam, że kiedy poznałem twoją matkę też nie mieszkała w willi i nie przeszkadzało mi jej mieszkanie...
-Simona prawie coagle nie ma w domu…wiec w jakim trojkacie? Dobrze, tato…ja nie chce sie klocic z toba…
- Następnym razem nie opowiadaj głupot to nie będziemy musieli się kłócić... Skoro Simone to tylko wasza przyzwoitka to nie mam powodu do zmartwień
-Nie masz…i nie moja wina, ze wujek sie nie zna na zartach i jest paplà. Pa-i rozlaczyla sie
Nie był zadowolony, ale spokojnieszy, że nie bzyka się na dwa chuje hahaha
Massimo pogadał chwilę z Simonkiem i zajrzał do Gii - Więc jak poszły sprawy z wujkiem? Zajmie się domem?