Nie jesteś zalogowany na forum.
to się lepiej do niej dobierał, aby tamte mogły na żywo odtwarzać 365 dni haaha
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To i ona sie poczula
A tamte az przytkalo. Zaczely szeptac i sie czerwienic
Jak nie chciała iść na zaplecze to jej dał ostatnią szansę i podwijał jej kieckę
-o boze zrobia to-szepnela jedna do drugiej
A Gia sie w koncu zatrzymala i zatrzymala mu raczki. Ale oddychala
Jeszcze gleboko -Massimo…nie tutaj…
to ją trzymał za tyłek - wybierz miejsce... zanim eksplodują moje spodnie...- szepnął jej do ucha rozbawiony.
Podniecil ja i wszystkie napalone pracwonice ktore widzialy film. Jedna znow rzekla do drugiej -On jest chyba tak samo zajebisty jak w filmie…chce sie znnia zamienic.-mogl nawwt to uslyszec
Gia nawetbuslyszala widc nie mogla przestac. Sama sie ocierala o jego krocze -Tak? Wiec wrocmy na zaplecze…
Uśmiechnął się do tej co to powiedziała! a potem złapał gie i ją pocałował w szyję - zdecydowanie... za dużo gapiów, a praca stoi w miejscu..
Gia jeknela cicho przy nim
-Chodzmy…-powiedziala ledwo jak ja tak nakrecil
to jak wylądowali na zapleczu to znów ją całował i dobieral się do jej majtek
Ona wyciagnela mu szybko chujka ze spodni i go piescila dlonia
żeby się lepiej jarała, wiec już chyba musiałaby się posikać z podniety to rozerwał jej majtki i podniósł ją, aby mogła go opleść
Oplotla go i nie bylo mu ciezko by byla szczupla! Tym badziej po wypadku. Juz go uwalila plynami. Jeknela i wszystko bylo slychac u szwaczek. One biedne staraly sie szyc
już to widzę, pewnie szklanki [przyłożyły do ściany, żeby lepiej słyszeć hahah
Jak jęknęła to się dłużej nie opierał i wpakował się chujkiem w jej mokrą cipkę - teraz go czujesz jeszcze lepiej...
-O tak…jest caly we mnie, o tak!-jeknela glosniej a te juz prawie sie podniosly i szly podsluchiwac
Jednak byla dosc bezvzelna, ta zakochana w nim po filmie-Nie mowcie nic ale musze go posluchac…-i poszla w sumie tam pod zaplecze by sluchac jego sapow
hahah nie sapał aż tak! - Będziemy się tu pieprzyć kiedy najdzie cię ochota w pracy... i będziesz taka mokra jak teraz....bez majtek gotowa na mojego fiuta...
To chciala tam wejsc ta szwaczka i zrzucic marysie i sama go ujezdzac. Ledwo tam sie trzymala i tyle inne kolezanki powstrzymywaly ja by sie dotykala ha
Gia tez pierwszy raz po amnezji slyszala takie teksty i spodobalo jej sie az ja dreszcz przeszedl -Zawsze bede gotowa na ciebie…tak dobrze to robisz, kochanie…
nie było amryśki ahhaha
- A ty idealnie reagujesz na moje ruchy..
-Rob to tak mocno jak umiesz…jal czujetwojego penisa do oporu…-sapala mu przy ustsch
A tamta kolezsnka wychylila troche glowke i podglaxnela ich
- Jak wczoraj? - zapytał i się dobił na conana, aby jej odświeżyć pamięć. - Chcesz żebym Cię rznąć tak, aby cię porozrywać, Gia?
-Tego chce…bys byl taki…zachlanny, silny…-pojekiwala
Szwaczka juz prawie dochodzila od samych jego slow i widoku haha
a dupkę miał sexy, bo pewnie tylko tyle widziała:( no i Massimo się rozpychał chujkiem, aby gia mogła jęczeć z bolu i podniety jednocześnie i za tyłek ją sciskał, żeby nie straciła sił i nie zaliczyła twardego lądowania. - wszystko dla twojej mokrej i ciasnej cipki..
To szwaczka juzniemogla ale chciala dotrwac do jego orgazmu wiec dlatego podgladala. Tamte juz ja olaly.
Gia jeczala -Tak? Podoba ci sie?
- Jest perfekcyjna... niczego jej nie brakuje...- powiedział i jeszcze wcisknął tak rękę, zeby jej lechte draznić skoro sama sie upominała. - dojdź dla mnie, chce poczuć jak się zaciskasz na moim fiucie i nie możesz tego kontrolować...
-Ok…tak…a ja twoja cirpla sperme…o tak Masssimo…-jeczala coraz glosniej
Szwaczka az zatkala sobie gebe zeby w razie czego tez nic nie wyjevzec
to ją całował, żeby przytłumić jej jęki, ale jakoś nie wpadł na to, ze mogą wszystko słyszeć,a tym bardziej, ze ktoś ich podgląda! i się w koncu spuścił ciepła spermioszką jak sobie życzyła.