Nie jesteś zalogowany na forum.
-O moj boze-jeknela przy jrgo ustach i sama dpszla i zaciskala sie na chuju -Wspaniale uczucie…
A szwaczka tez jakis orgazm dzieki niemu przezyla hahahaha a potem sie wycofala i poszla do lazienki by ochlonac
A najlepsze się szykowało hahahahha Massimo uznał, że skoro ona dobrze bzykanko znosi to czas na więcej! I jak się już pozaciskała na jego chujku to ją pocałował - a teraz kochanie poliż go...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Od dawna mam na to ochote-powiedziala bez skrepowania i zeszla na kolana i od razu go polizala calego
to się zaskoczył! - Dlaczego nic nie mówiłaś? - Zapytał i korzystał z dodatkowej przyjemności, na którą nie liczył:(
-Powiedzialam ci jak bylismy pierwszy czy drugi dzien w hotelu, e chcialabym go polizac…
uznał, ze musial być czymś zajęty, bo ni chuja nie pamietam takich słow:(
- więc teraz jest cały twoj, kochanie...
To sie cofnij! Jeszcze go tak przytkalo haha
Wiec chwycila go za tylek i sciskala a do buzi brala calego juz i starala sie mocno ssac
to teraz się ściany podparł jak się rzuciła na jego chujka - o tak...swietnie ci idzie
To za chwile juz byla bardzo zachlanna i nawet oblizywala przy ssaniu jego jadra
to trzymał ją za łapetynkę i się chujkiem dopychał - ssij go, Gia... najlepiej jak potrafisz
To brala go tak mocno jak sie dopychal, ze nawet jej wyciekalo z buzki i byla zadowolona ha
Massimo sam złapał chujka i w nią wpychał, ale po takim czasie długo nie wytrzymał i mu się doszło, ale nie naciskał, aby to wszystko łykała, wiec wtedy ją puścił i jęknął zadowolony ahahha
Troche jednak spila z ciekawosci jak smakuje jrgo sperma. Wytatla buzke i sie podniosla. Byla mega zadowolona bo chciala tego. Pomiziala go po buzce -Podobalo mi sie…
Uśmiechnął się, ale nie chciał, aby go pocałowała teraz! więc był milutki i jej dał dobrą radę!! i dla jej koleżanki - Cieszę się, a teraz idź się odświeżyć do łazienki i wrócimy do pracy....
Pokiwala glowka na tak i byla usmirchneita, a pozniej poleciala do lazienki, wiec sie wymienily z ze szwaczka. Szwaczka zmieszana wyszla i szla w strone pracowni
Massimo podciągnął spodnie i wyszedł, więc pewnie się zderzył ze szwaczką hahaha - O! Przepraszam... trochę tu ciasno...
-Ciasno,tak…prosze pana-rzekla zawstydzona az sie jakala
- Wystarczy Massimo.. - powiedział jak mu dodała z 20 lat hahaha
-Dobrze, Massimo, bardzo mi milo…ja jestem Crisy…
co to za durne imie? hahaha
- Miło Cię poznać... zajrzę do Gii... - powiedział i szedł do łazienki, skoro tamtej tyle schodziło.
A ta stala i sie gapila za nim. Po chwili sie ruszyla i poszla szyc do reszty. Gia sie ogarnela i wyszla na Massimo i sie zasmiala -Czesc
- Jak się czujesz, że wrócisz teraz do pracy bez majtek?
Usmiechnela sie -W sumie to seksownie…
zaśmiał się - więcej nie mogę z ciebie zdjąć, niestety...
-Teraz dasz mi troche popracowac i nie kus mnie i innych-zasmiala
Sie