Nie jesteś zalogowany na forum.
jak mu nie dała wyboru! to co miał począć wpakował się od razu chujkiem w jej cipenjce
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Jeknela od razu jak sie wbil i jak na neigo patrzyla, a pozniej wpakowala mu swojego paluszka w usteczka
to zassał jej tego palucha i ząbkami się wbił, aby się cieszyła, że to tylko jej palec!
- Opowiesz koleżankom co zrobiłaś z materiałami?
To zabrala palucha i sama go zassalaa, a pozniej sie usmiechnela lekko -Moze ty opowiesz…
- Z pewnością.... o tym jak gniotłaś materiał gdy wchodziłem w ciebie na ostro.....
-Tak…powiedz to…tak…-jeczala coraz glosniej i sciskala go za ramiona
zmacał ją po usteczkach
- tak jak uwielbiasz..
I za chwile sama possala juz jego kciuka seksownie jak penisa patrzac mu w oczka
chwile jej pozwolił, a potem ją pchnał, aby mogła pobrudzić te meteriały jak bedzie je zalewać i pchał się chujkiem, ale kolejną nową pozycję jej pokazał, chociaz nie wiem, skroo amneza sie skonczyla haha
Trzymala sie stolu i materialow i patrzyla na niego jak tak pieknie to robil -fak Massimo…idealnie to robisz…tak mi dobrzd…
to nawet się uśmiechnął - o tym też mam opowiedzieć?
-Koniecznie…-zaczela coraz glosniej sapac
- Jesteś niedobra.... - bo jak mogła innym robić smaczkaaaa na swojego chłopa?! Puścił jej krotkie nozki, aby skurczy nie miała i się dopychał do oporu, żeby mogli dojść i jak zawsze się łądnie poczuwał wminki
Co jej pasowalo bardzo, bo ja nakrecalo szybciej. Sciskala
Go gdzie mogla i tez miala sexy minki
wszedzie poza dolną wargą mogła jak widać hahah no i w końcu szczęśliwie sie massimo spuścił, z przyjemnością wyciągając chujka, aby jeszcze na jej drogocenne materiału skapnęło dla koleżanek Gii
Jedno chyba wylize materialy hahhaha
Gia jeszcze dochodzila i byla w 7 niebie. Dotykala go po klacie -Uwielbiam robic to z toba…
Uśmiechnął się i poprawił spodnie - Domyśliłem się... teraz chyba jesteś gotowa wszystko wypróbować w domu z zabawkami swoich rodziców..
-Z toba jestem gotowa na wszystko-usmiechnela sie i zeszla ze stolu i sie poprawiala
- I na kolejną awanturę z nimi? - zapytał, bo wtedy się wyprowadziła hahaha
-Jednak wyobrazam sobie to wazystko z naszymi zabawkami…mozemy sami sobie cos takiego stworzyc…
- Mozemy... nie zapominajmy o rurce, której brakowało im... - uniósł brewkę
Zasmiala sie -Nie po to trenowalam tyle pole dance by zapomniec o rurce
- Wciąz się dziwię, że ojciec ci pozwolił
-Chodzilam na taniec, tak-zasmiala sie -Ojciec dlugo niewiedzial co to za taniec.
Roześmiał sie - Ah... więc od małęgo kombinowałaś, aby nie stracić statusu ukochanej córeczki tatusia