Nie jesteś zalogowany na forum.
- tak chcesz się bawić?= szepnął jej do ucha, a potem już całował ją w usta
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Podobalo jej sie, ze ma te kajdanki i on jej trzymal jeszcze raczki. Nawet sie nie wyrywala. Zaczela go calowac zachlannie i namietnie z jezykiem i nawet ustami mu po policzku jezdzila
- będziesz już grzeczna? - zapytał między besoskami i puścił jej rączki i tamrosił jej cycki na wszystkie strony swiata
-Nie wiem co masz na mysli…
- Wszystko.... - powiedział i uwolnił jej rączki.
Jak ja uwolnil to go objela za szyje -Wiec sie postaram…
- Wiem...- powiedział zerkając na nią i się obrócili - Nawet bardzo się postarasz...
-Lubisz jak jestem na gorze-powiedziala i zaczela go od razu ujezdzac szybko bo chciala dojsc bardzo
- Uwielbiam na Ciebie patrzeć jak jesteś naga..
Zamrugala oczkami, bo spodobalo jej sie to co powiedzial. Wiec sie jeszcze odchylila by lepiej ja widzial i dobijala sie do oporu
To sobie lepiej lukał, skoro chciała go bardziej pocieszać! i jak się ładnie wbijała to korzystał aż ją złapał za bioderka i szczęsliwie się spuścił w jej cipke
I ona doszla zaciskajac sie jeszcze na jego chujuni pulsujac. Za chwile sie polozyla na nim i odpoczywala po orgazmie
to ją po ramieniu miział - Teraz możesz odpocząć po ostatnich przeżyciach...
-Po tych ktore mi zafundowales…
- Niezapomniane... - powiedział rozbawiony, bo przecież nic wielkiego się nie stało!
-Mozesz tu zostac…-powiedziala lagodnie i zamknela oczy. Dobrze jej sie lezalo na jego klacie. Lezala w sumie tak ze byla pomiedzy jego nogami ha
- Nie bardzo mam jak się ruszyć...
Cmoknela go w klate -To dobrze-odparla cichutko i zaraz juz spala
- Zamierzasz tak spędzić całą noc, Gia? A jeśli znowu będę chciał się z tobą pieprzyć?
Mruknela tylko cos pod noskiem.
- OK, już nie masz ochoty rozmawiać? - zapytał zerkając na nią. Jak nic madrego mu nie powiedziała to w końcu i on sobie poszedł spać.
To pozniejnjuz nie spala mu w kroczi tylko przy jego boku. Obudzila sie pierwsza nad ranem i patrzyla na nirgo.
I dotykala go delikatnue
Mało co czuł, wiec się nie budzil i spał sobie dalej:(
-Dlaczego musialam sie w tobie zakochac?-zapytala siebie cicho. Wstala i wlozyla w koncu jego koszule. Znowu jej sie to bardzo podobalo. Poszla zrobic kawe i sniadanko. Otworzyla lodowke-Co my tu mamy?
Simonek wpadł do domu, jak się kręciła w kuchni to tam zerknął pewien, że to Massimo - Niezły masz tyłek, Massimo...- powiedział zacieszony. - Uważaj przy schylaniu się...