Nie jesteś zalogowany na forum.
-Zamierzales wracac pojutrze? Wybacz…bo ja nic nie wiem.
- biegnijcie się myć I spac- jak się bachory zmyły to zerknął na nią - a kiedy chciałabyś wrócić?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Podoba mi sie jutrzejszy plan z lodka…-usmiechnela sie -Mozemy wrocic za dwa dni…chyba, ze ty nie wracasz?
Uśmiechnął się - będziesz tęsknić?
Patrzyla na niego uwaznie i nie chciala bez niego:( -Nie musze wracac…
- Zastanowimy się jeszcze nad tym - powiedział rozbawiony i wyszli z pokoju dzieciaków - Na nas już chyba czas... Nie jesteśmy już tu potrzebni
-Bylo mi bardzo milo panstwa poznac. Kolacja byla przepyszna. Mam nadzieje, ze jeszvze kiedys sie zobaczymy-powiedziala Gia milutko
mamusia się uśmiechnęła - Mam nadzieję, że juz niedługo..- powiedziała zerkając na nich. Ttauś znowu był oschły, ale się pożegnał, a potem już jechali do domku
-Twoj tata mnie nie polubil. Nie wiem czy zrobilam cos zlego czy juz od poczatku mial takie nastawienie…
- Nie musisz się nim przejmować, Gia... Jest specyficzny
-No tak…poza tym mialam sie przejmowac tylko toba-zasmiala sie
- Dokładnie tak, więc wszystko wyszło idealnie... no może poza twoim oszustem z majtkami
-Juz mowilam, ze nie oszukiwalam. Sam zalozyles, ze ich nie mam, bo jestes zboczony.
zaśmiał się - Zrobiłaś to specjalnie...
Pocalowala go w policzek -Skadze.
- Za dobrze Cię juz znam, Gia... teraz zgrywasz niewiniątko..
-A nie jestes niewiniatkiem?-usmiechnela sie -Massimo…powiedz co planujesz…zostajesz czy wracasz?
Zerknął na nią - A co powinienem zrobić według Ciebie?
-Nie moge cie do niczego zmusic…jesli przez gen caly czas nic do mnie nie poczules to zostan tutaj z rodzina…rob swoje…tylko nie zapomnij szybko o mnie…
- Hmm...a ty szybko zapomnisz o mnie?
-Nie…ja nie zapomne…-odparla i akurat dojechali wiec poszli do domku Massimo
w takim razie nic jej nie odpowiedział, tylko od razu zaciągnął ją do sypialni i rozbierał z ciuszków
Tobtez go rozbierala z tych pieknych ciusZkow, ktore sama mu wybrala. I od razu calowala go po klacie
to jej pozwolił depilować mu klatę zębami, byle miedzy szparami nie wystawały jego włosy! - będziesz za tym tęsknić?
Nic jej nie weszlo w zeby. Spojrzala na niego i pocalowala go w usta -Za wszystkim…za calym toba…