Nie jesteś zalogowany na forum.
-Dokladnie tak…mozemy sie przeniesc na podloge-powiedziala jak ja pomysl naszedl
- więc jednak powiesz powiedzieć więcej...- zacieszył się i ją ściągnął na dół i od boku się teraz wbijał chujkiem
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-W hotelu kochalismy sie przy oknie, bo ja to zaproponiwalam-przypomniala mu, zeby nie robil z niej takiej hha podniecala sie seksem od bolu na podlodze i sie seksownie poruszala
- musisz wiecej mówić czego oczekujesz... teraz patrz jak w ciebie wchodzę...
Mocniej go scisnela za reke jak zaczela patrzec -Strasznie mnie to podnieca..-az bardziej napierala na niego
- O to właśnie chodzi....- powiedział zerkając na nią i jak go trzymała to się uwolnił i przeniósł jej rękę na jej cycka, żeby tam się dotykała!
Sciskala sie po cycku skoro chcial, bo chciala byc sla niego seksowna. -aahh Massimo…uwielbiam cie czuc.
- I jeszcze trochę będziesz czuła, nie musisz się o to martwić...
-Jakie jeszcze troche?
spodobało mu się drażnienie jej w tym temacie - dopóki nie bedę musiał tu wrócić.. - pocałował ją skoro sama sobie cycka rozpieszczała
Hahah skapnela sie co on robi!
-Wiec moze bede czula od kogos innego jak tu wrocisz…
- Skoro uważasz, że inny będzie ci mógł dać to samo.... zawsze możemy wypróbować trojkąt...
-Jak nie sprobuje to sie nie dowiem…-odparla i juz wolala nie komentowac jego bezczelnosci
- Zobaczymy... - i już się obrócił i normalnie od przodu się wbijał chujkiem w jej cipke
To sie poczuwala w sex, zeby dojsc, ale wiecej juz nie cjhciala z nim po tych jego tekstach;D
haha że cooo?! on sie tam swoimi slowami wgl nie przejmowal! ale skoro się bzykali na podlodze to jak się dalej tak bzykali to pod koniec się massimo uniosl i się spuścił na jej cycki i brzuch
No to przyjela bo ona tez dochodzila i jej bylo cudownie. Potem sie podniosla -Ide wziac prysznic…
- Umyc Ci plecy? - zapytał śmiejąc się
-Moze zapros kolege do tego-podniosla brwi i poszla pod prysznic
- Już dzwonię! - zawolał i się podniósł i ułożył się na łóżku.
-Super!-odkrzyczala mu i brala prysznic spokojnie, a pozniej wrocila nago do sypialni
- Oh bardzo czekasz na kolegę, skoro wracasz nago... a gdyby tu już był?
-Mial byc pod prysznice, a skoro nie przyszedl…-wzruszyla ramionami -Nie mam koszuli nocnej, Massimo. Przyszlam cos pozyczyc.
- A co jeśli Ci nie pożyczę?
-Sama sobie wezme-powiedziala i otworzyla jego szafe