Nie jesteś zalogowany na forum.
- Idziemy dalej... - powiedział i się ochrona odsunęła - Musisz być milsza dla nich, żeby roboli co chcesz - powiedział nabijając się z niej
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Po co nam w ogole ta ochrona? Jestes tutaj az tak popularny? Nie widze tlumu fanek…
- Ochrona je odstrasza, więc mamy święty spokój... Boją się ich - powiedział uśmiechając się niewinnie.
-Ahh no tak…-rozgladala sie dookola -Nie wychodzisz nigdy bez ochrony? To chore…poznalam sie jako mechanika…
- Jak mi się znudzi życie po świecie otworzę swój warsztat... Ale to za jakieś 20-30 lat... Teraz lubię się tym zajmować...
-Ja az tak daleko w przyszlosc niewybiegam…
- Więc ile lat do przodu patrzysz?
-Nie wiem…ciezko powiedziec…zycie jest bardzo przewrotne. Ciagle wszystko sie zmienia…zawsze patrzylam na to tak, ze chce po prostu robic to co lubie,
Pomagac innym, byc szczesliwa i miec kogos kto bedzie mnie kochal…
- I co się zmieniło, że teraz masz wątpliwości co do tego?
-Po prostu zycie to nie jest bajka…co ma byc to bedzie…a ja bede tylko robic swoje.
- I musiałaś mnie poznać, aby to sobie uświadomić? - zapytał i zaciągnął ją w końcu do sex shopu
-Tak…bo nikt inny nie porwal mnie na inny kontynent…-skwitowala i sie zlapala za glowke -Nie mysl sobie, ze te rzeczy mnie zawstydzaja, bo nie. Obcuje z nimi od dziecka jakkolwiek to brzmi-zasmiala sie -Ale nie wybiore nic, bo nie bedziemy sie bzykac, Massimo.
To od razu wybrał kajdanki i jej pokazał - No chyba, że wolisz z futerkiem...
-Nie sluchasz mnie?-zapytala zdziwiona
Zaśmiał się - Wiem lepiej.... Chyba nie po to się zabezpieczyłaś na tyle miesięcy, aby teraz sobie odmawiać... - dorzucił jej jeszcze knebelek - Na razie wystarczy
-Bo nie wiedzialam, ze taki jestes…myslalam, ze mnie traktujesz inaczej…
- Jesteś zdecydowanie za surowa...Wracamy, bo chyba zmęczenie Cię dopasa i marudzisz... - zapłacił i wyszli
Gia sie rozgladala po drodze, bo nie chciala patrzec na niego. Przykro jej bylo, ze sie tak zawiodla na nim.
No to od razu wrócili też do samochodu i do domu i Massimo zerkał na nią, skoro ona na niego nie chciała
Zerknela w koncu tak, ale nie odzywala sie
Jak zerknęła i szukała tylko impulsu, żeby spłonąć to ją złapał za ryjek i sam ją pocałował wpychając jej język w gardło
Gia chciala sie odsunac, ale nie dala rady i odwzajemnila tak samo z jezykiem
To sam się odsunął - Nie potrafisz kłamać... Będziemy się pieprzyć... - powiedział zacieszony i już grzecznie siedział w samochodzie.
-Po pierwsze to, ze sie pocalowalismy nie znaczy, ze bedziemy…a po drugie moze i bedziemy bo mysle, ze w seksie jestes prawdziwy-wystawila mu jezyk
Uśmiechnął się - Nie umiesz się przyznać, że mnie pragniesz?