Nie jesteś zalogowany na forum.
Wiec tak wygladala i nic wiecej nie powiedziala
I tak im się szczęsliwie dojechało do domku- Jeszcze raz chcesz wszystko przymierzyć?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie…jestem bardzo zmeczona…drink, a wczeaniej szkodliwe substancje chemiczne…
- Oh biedactwo... więc chcesz się położyć?
Szturchnela go za to, ze sie nabijal -Tak, poloze sie…czy tam gdzie sie obudzilam to moja sypialnia czy…wspolna?
Uniósł brewkę - A jak wolisz? Jestem skłonny ulec Ci w tym temacie...
To podeszla blisko i dotknela go po klacie. Przyblizyla buzke -Wiec…nie masz tak wstepu…-odsunela sie i uciekla tam do sypialni
- Jestem u siebie! - krzyknął za nią, bo co ona sobie myślała?! Że jej posłucha?! ahhaha
Gia miala tylko skape, ze nie kupila sobie koszuli nocnej shh
Wyszla tak do niego bo juz sie rozbierala ha
-Pozyczysz mi swoja koszule na koszule nocna ?
Nawet jej nie usłyszał, jak wróciła napalona to podszedł do niej i od razu ją pocałował, a rączkami już działał, żeby odpiąć jej ten stanik.
Sama sie napalila, wiec pozwolila mu na sciagniecie stanika. Raczkami rozpinala mu koszule szybko
to jak tylko puściło zapięcie to był zadowolony i zdjął z niej stanik i pchał się niżej, nie wiem czy spodnie czy spódnice miała, ale chujkiem już napierał na nią
Miala spodnie a co!
Gia mu szybko sciagnela koszule i zabrala sie za zachlanne calowanie jego szyi i ramionka
Ze spodniami tez umiał sobie radzić! Wiec dłużej ale jednak rozpiął jej spodnie i całował ją coraz niżej, żeby zdjąć te spodnie skoro brzydko się ubierała!
W koncu ktoras mogla nosic spodnie ha to nosila!
I jak jej sciagnal apodnie to miala piekne majteczki koronkowe czarne. Patrzyla na niego
Długo ich nie miała, bo nie on płacił za nie to je rozerwał i pchnął gie na kanapę i już sam swoje spodnie ściągał!
No to jak juz siedziala na kanapie to rozlozyla nozki, by szybciej sie rozbieral
Nie musiała aż tak się starać hahaha usiadł obok niej I złapał ją za ryjek - teraz pokaż jak bardzo tęskniłaś i pragniesz.. obciągnij mi!
W dobrym podnieceniu ja dopadl z tym. Ze nie zastanawiala sie czy dobrze robi, tylko sie nachylil i od boku byla. Wziela go do buzi i zaczela moccno ssac
To jak była od boku To dla odmiany ja dotykał po plecach i w tylek zarobiła, że musiał dwa dni bez tego zyc!
To jeknela i spojrzala na niego za tego klapsa -to za cos ?
- powinnaś wiedzieć... nie przerywaj!
Nic nie powiedziala tylko wrocila do loda i mocno i zachlannie mu obciagala wraz z jadeami
To za jąderka dostała nagrodę i od tyłu paluchami się wpakowsl w jej cipke
Mruknela przy jego kutasie i poruszala cipeczka z podniecenia i chciala sie nabijac tez na jego palce