Nie jesteś zalogowany na forum.
- Hmm... więc chyba powinniśmy to uczcić...- powiedział z uniesioną brewką- I chyab powinnaś przeprosić Teresę, że nie dotrzesz na pożegnalne spotkanie?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-To Teresa mnie namowila -zasmiala sie -Pozegnalysmy sie. Jak chcesz to uczcic? Tu na biurku? -podniosla brwi
Zaśmiał się- O szampanie mówiłem!
-Por favor...-rzekla i rzucila sie namietnie na niego ha bo wolaal to niz szampana
phh kiedy ona go ostatni raz prosiła???~!!
Jak już nie mogła wytrzymać na chwilę przed orgazmem to ją zmacał po wsu pchajać się do jej cipki
-podniecasz mnie bardzo -powiedziala dalej zasysajac jego usta i rozpinajac mu spodnie
- a ty mnie... każdego dnia bardziej...- powiedział między besoskami i zmacał ją po cipce przez majciochy
-przepraszam, zeprzeszkodzilam ci w pracy -usmiechnela sie, bo wcale jej nie bylo zal i obsunela mu gacie i zmacala po chujku
- Uwielbiasz to robić, maleńka.. - i zerknął jak go maca. - Co Ci się jeszcze podoba, kochanie?
-Tym razem nikt nas nie obserwuje?-podniosla brwi -Podoba mi sie twoj stojacy kutas...-polizala paluszki i przejechala po nim
- hmm niespecjalnie ci to przeszkadza, gdy ktoś nas widzi - powiedział zacieszony i ściągnął z niej kiecke. - więc nadal biurko ci się marzy?
-biurko, pod biurkiem, przy scianie...-pociagnela mu warge -Mamy caly gabinet...
zaśmiał się - Już tu się bawiliśmy... w naszym nowym domu wszystko będzie nowe...
a mają w końcu ten dom czy nie? jajaj
Nooo przeciez wybralysmy jakis
-I zaliczymy wszystkie miejsca, papcito-usmiechala sie
przesunął laptopa na bok i ją usadził na tym biurku - Gdzie tylko zechcesz, kochanie...- rozerwał jej gatki
Zagryzla warge i pociagnela go do siebie by juz sie wbil w nia.
nie pchał się chujkiem, niech czeka! miział ją po udkach po zsu - Jak bardzo pragniesz więcej?
Scisnela go za buzke i za brode -Bardzo...tak bardzo cie pragne, Miguel...
Pocałował ją i się o udka otarł chujkiem. - będziesz grzeczna?
Luknela jak sie ociera i sie usmiechnela -Bede grzeczna...mozesz zrobic co zechcesz...
- Bądź grzeczna, aby Sofia Cię nie słyszała- powiedział zacieszony i się wbił chujkiem w jej cipke
-Mmm wiec zakryj mi dlonia usta-podniosla brewli i oplotla go nozkami
wpadł na lepszy pomysł i paluchy jej wepchał do ryjka, skoro chciała być cicho!
Ale juz jej sie znudzilo byc grzeczna wiec wiercila buzka by wyciagnal paluchy ha
to nigdy nie działało! więc się pchał paluchami w jej głębokie gardło haaa