Nie jesteś zalogowany na forum.
- Na jaki pokaz, kochanie? - zapytał zaciekawiony.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
No to go wyprowadzila z lazienki prosro na lozku i polozyla sie przed dnim i rozlozyla nozki. Nadal byla mokra -Tak bys chcial widziec jak wczoraj? Tym razem jednak nie wejde na ciebie...chociaz ten lekarz jest jakis dziwny. To samo mowi of piesiaca. S coebie boli od masazu...
- Chcesz mi pokazać jak się bawisz? - westchnął. - Teraz jest lepiej... wcześniej zdarzały się sytuacje...
-To ty chcesz zobaczyc jak sie bawie-bo wiedziala E on. Ie moze i chcf jej kazax sie masturbowac zeby bylo ze jednak znjego polecenis bo sie bal ze ssm nie
Moze podolac ani nie podola. Byla mila.’dotknela sie po cipeczce -Ale jak sie nakrecisz to co wtedy,
- Hmm albo dokończysz albo Cię zerżnę..- powiedział uśmiechając się.
Nie rznal jej tylko ona jego rznela od miesiacs i miala juz dosc bycis na horze ha
-Zerzniesz mnie? Nic sie nie sluchasz...-powiedziala i sie dotknela
Rozlozyla nozki i mu pokazala
- a ty już nie jesteś taka wstydliwa jak wcześniej- powiedział z uniesioną brewką.
-Wczoraj pokazala
Ci ze umiem wiecej...podniecslo mnie jak dotykales swojego kutasa....teraz nie skoncze...-podniosla sie i podsla mu paluszki
Przy usteczks i lukala mu w oczu
to possał jej te paluchy - tylko na tyle cię stać?
-Nie...-poloznsie injak sie polozyl to wlazla na nego
tego się nie spodziewał, ale polizał jej cipkę a potem ją zdzielił w dupę.- nie za dużo chcesz?
-ugryz ja-podbudowalango ja
Dobrala sie za oenisa en sasaala go i caignela zs jaja
- grabisz sobie...- ale spoko, ze ugryzł jej cipkę i to mocno się wbił, a potem zassał jej łęchcinkę
To pisnela a pozniej glosno jeinela. Nie spodziewala sie trgo-Uyy
migiel...rovisz to dobrE-i sama sie zsbralwl za jego chuj i polizala go zschlannie cslego
to jejw końcu pokazł kto jest panem i władcą i dociskał jej tepy ryjek hahhha
Brala nawwt szybciej niz na gifie i wciskalal do oporu. Sklinka jej przy tym sciekala
-ten twoj duzy babrzmisly fiut...
i ją złapał za włosy i pociągnął do siebie, żeby nie miała szczęsliwego finału w 69
To jak ja podcisgnal do siebie to sie zdiziwila jak nie skonczyli -Zboczency,..conchcesz?
- Słucham? - zapytał jak mu tak posłodziła.
-DlacEgo zszedles, nie chciales dojsc
Uśmiechnął się - chcę poczuć jaka jesteś mokra... Nabij się kochanie...
Juz i tak chuj zalecen ha to wlazla i sie nabila na niego.’nachylala sie na nim ze byla przy jego buzce
a wcześniej to niby jak miał zejsć jak był an dole... hmmm
- Właśnie tak, kochanie.. Uwielbiam czuć jaka jesteś mokra..
Jak ja pociagnal do siebie to ja skumalam, ze zmienili pozycje...terazto coz. Nabijala sie, bo i tak sie nigdy nie stosowali do zalecen lekarza.
hmm no po pociągnięciu owszem ale to nie on miał schodzić ahhaha no właśnie tak czytasz i psizesz hahahah noo, po prostu miażdżyła mu kręgosłup, bo za dobry miał hahahah i jak już była na góze to tak ją łądnie potraktował, bo lubiła szyję ahha