Nie jesteś zalogowany na forum.
- Stanik, bo z majtkami idzie łątwo- powiedział zacieszony.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zdziwila sie, bo byla przekonana, ze wybierze majtki. Sciagnela stanik i jeszcze mu podala do przodu ha. A potem juz robila mu masaz pleckow dolaczajac do niego swoje cycuszki.
uśmiechnął się i się odwrócił przodem do niej.- tak mi się bardziej podoba...
To sie dosunela i otarla sie cyckami o jego klate. A raczkami dotykala go po udkach i sciskala -Mnie tez sie podoba..
to ją pociągnął na siebie opadając na kanapę.- Tak nam będzie wygodniej...
-bez Sofii krecacejsie po domu czuje sie o wiele swobodniej -powiedziala jak juzlezala na nim
to ją miział po włosach, skoro tego jej rbakowało!
- Możemy zmienić jej godziny pracy, Maria.. Przemyśl to...
To jej pasowal bardzo taki relaks. Na pol nago i jeszcze mizianie po wlosach. Bardzo byla zadowolona -Myslisz? Tylko na jakie?
- Ja jeszcze i tak nie wrócę do pracy... Dani jest w przedszkolu.... Może więc gdy Dani będzie wracał? Gia póki co jest mała, więc nie przeszkadza nam... Jak wróci Dani to moze zajmować się nimi Sofia, a my wtedy możemy pracować..
-To bysmy musieli przeniesc ja gdzies na dol by nie latac z rana na gore jak zacznie plakac czy w nocy...
- Hmm dokupimy łóżeczko turystyczne i będzie tutaj.. Potem je złożymy... o ile oczywiście chcesz...
-No dobrze...dobrze -usmiechnela sie do niego -A Sofia sie nie obrazi?
zaśmiał się- Na pewno coś wymyślisz...
no i nie mogli się długo nacieszyć, bo znow był dzwoneczek- Jezu, kogo znowu zniesie...- bo już się bał, ze JM wraca hahaha
Westchnela -Pojde sprawdzic. A moglo byc tak milo -zasmialasie i cmoknela go jeszcze w usta
- Będzie jak się pozbędziesz intruza... - powiedział uśmiechając się
Podniosla sie i ubralasukienke bez stanika. -Zaraz wracam -poszla i otworzyla drzwi
a tam ofc jej ulubienica
- Cześć, mam nadzieję, że dzisiaj już masz lepszy nastrój..
-Aa no tak-westchnela jak ją zobaczyla -Jakby twoj maz wyladowal w szpitalu to ciekawe, czy bysmiala dobry nastroj.
- Mój mąż ciągle będzie lądował w szpitalu - puściła jej oczko - A jak mój pacjent?
-Mysle, ze lepiej, ale nie jestem fachowcem...-powiedziala i wpuscila ja i poszli do salonu -Mozesz ubrac koszulke, kochanie,bo bedziesz mial rehabilitacje o ktorej zapomnielismy.
Zaśmiał się i ubrał koszulkę.
- OH widziałam bez, więc to żadna róznica.. - machnęła rączką i nie che mi się myśleć, więc się zabrali za ćwiczenia na podłodze w salonie, zeby maryska nie musiala się stresować sypialnią haha i maryska mogła w kazdej chwili zerkać co oni robią hahaha
Zabralas sie za zabawy z Gią i zerkała, bo ją wkurwila tym trkstem.chciala mowic,ze fajnie, ze widziala, ale to nie znaczy ze bedzie ogladac ciagle! ale sobie darowala gadki ze smarkulą. Gia sie w koncu zasmiala glosno z min Marysi.
ahhaha o masażu mówiłą, nie wiedziała, że maryśka jej nie lubi haha
Ćwiczyła z Miguelem i po 2 h mieli święty spokój. - Coraz lepiej.. na razie odpuścimy nastawianie, bo wygląda na to, że wszystko idzie w dobrą stronę...Nie można się przyzwyczajać, więc od teraz staraj się wstawać z pomoca balkonika i poświęcić ok. 15 minut na chodzenie... Powoli odchodzimy od wózka, ale bez forsowania się, a 15 minut jest optymalne. Myślę, że Maria Ci pomoże i będzie tego pilnowała.. jakieś pytania? -zerknęła zerkając to na jedno to na drugie i nawet na dzieciaka
Nie lubila bo walila glupie teksty ha
-Pomoge.I mam pytanie -powiedziala podchodzac z dzieckiem na rekach -Czymozemy ustalic konkretna godzine rehabilitacji, zebysmy mogli z mezem ustalic sobie plan dnia? I czy rehabilitacja bedzie codziennie czymoze co drugi dzien?
- Jasne, jakie wam pasują? Zrobimy ćwiczenia codziennie aby stopniowo odchodzić od tego aż w końcu Miguel sam będzie wiedział co i jak... Moja optymistyczne wersja zakłada, że za miesiąc czy dwa Miguel będzie sam chodził..