Nie jesteś zalogowany na forum.
Spojrzala na jego kutasa, a potem juz na jego buzke -wybacz…chyba nie dam ci odetchnac…
Wyłąpał gdzie najpierw patrzyła! - Podoba Ci się ten widok?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria sie zaczerwienila -Wiesz, ze tak…jest idealnej wielkosci…uwielbiam calego go czuc w sobie…
- Ale chyba nie lubisz dotykać... - powiedział unosząc brewkę, skoro już się wstydziła.
-Dotkne…-odparla od razu i dotknela go raczka po calym i sie wzdrygnela i jej sie glupio zrobilo
Uśmiechnął się i jak dotykała go to sam zabrał się za dotykanie jej cipki
To az jej sie ugiely nozki i zlapala go druga reka za ramie -Za bardzo na mnie dzialasz…
to ją objął, bo nie spodziewał się, że aż tak bardzo! - Spokojnie... z czasem będzie łatwiej... ale chyba w takiej sytuacji sex tutaj nie jest dobrą opcją... Nie chcemy, abyś się połamała...
-Hmm skoro niemoge ustac to…moze uklekne…-powiedziala i zeszla na kolanka i miala buzke przy jego kutasie
To już w ogóle Massimo miał się dobrze! - Nie chcę Cię do niczego zmuszać, Gia...- ale ofc, ze mial ochotę wpakować jej chuja w gardło!
-Nie zmuszasz mnie…sama ukleknelam-powiedziala i serce jej walilo ze stresu ale i mega podniecenia. Polizala go a pozniej spojrzala mu w oczy
Oj wiedziala, ze chce wiecej i sie nadaje do trgo jak jej mamusia hahaha
CO to jedno liźnięcie! Smaczka mu tylko robiła!! - I na tym zamierzasz przestać?
-Spokojnie,kochanie…-powiedziala i wziela go do buzi i sciskala ustevzkami i zerkala na niego z ciekawosci
Byla strasznie podniecona az miala ochote sie dotknac po cipce
Jak się tak lukała jak rasowa dziwka!! to nie wytrzymał i sam dopchał jej łepetynkę do końca, żeby pojęła, że nie tylko ona decyduje co i jak... Nie zawsze będzie jej przecież szedł na kompromis!
To sie zakrztusila bo byl spory a ona nieprzyzwyczajona, ale nie robila z tego problemu. Odsunela tylko na chwile buzke polizala go po calosci i wrocila do obciagania tak jak umiala.
Zaciskala aie na nim mocno i wpychala tyle ile szlo. Pewnie nie az tak do konca bo sie bala jak na razie ha ale sie starala bardzo i co chwile zerkala jak on sie jara i niemogla wytrzymac z podniecenia. Zamruczala
gdyby tatuś to widział!
Jak się wzięła w garść po zakrztuszeniu to nie naciskał jak poprzednio. - Właśnie tak... im więcej tym lepiej, mała..
Cieszyla sie, ze jej mowi co i jak, bo bylampoczatkujaca, a chciala wiedziec jak on lubi. Otworzyla szerzej buzke i starala sie i wziela do oporu i nawet przytrzymala
to ją też przetrzymał, aby się nie odsuwała jak się już lepiej poczuwała i tak! byl tak miły, że nie pozwolił się jej odsunąć i się spuścił w jej głębokie gardło.
To musiala wypic, zeby sie nie zakrztusic i byla troche jeszcze w szoku, ze to zrobila i ze neszcze wypila jego sperme. A z drugiej strony az ociekala z podniecenia.
na szczęscie pod prysznicem Massimo nie widział jak z niej kapieeee
Podał jej rękę, aby pomóc się podnieść. - Już lepiej? Odwróć się teraz tyłem i oprzyj ręce o ścianę, Gia...
Podniosla sie jak jej pomogl i zagryzla warge patrzac na niego -Nawet nie wiesz jak cie pragne…-powiedziala i zrobila co kazal
To jej zdzielił w tyłek jak była posłuszna - Chcesz powiedzieć jak bardzo mnie pragniesz czy mam kontynuować?
-Bardzo…kontynuuj, prosze-powiedziala i podskoczyla lekko jak ja zdzielil
Zaskoczyła go, bo nie spodziewał się, ze będzie chciała więcej, więc w drugiego poślada dostała, skoro o tym marzyła - Jeszcze raz?
Jeknela sobie, bo az ja dreszcze przechodzily jak jej dawal klapsy -Jeszcze…