Nie jesteś zalogowany na forum.
to jej tak samo wypowiedział z wkurwem powoli słowa, aby zrozumiała jak go wkurwiłą haha - Nigdy więcej tak mnie nie potraktujesz....
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Slucham? Jak ciebie potraktowalam? Chyba pomylilo ci sie z twoim zachowaniem.
Uniósł brewkę - Napisałem to co uważałem, nic więcej....
-Przyjelam to do wiadomosci.
to ją puścił, a zabrał się za rozbieranie jej - Jeśli raz napiszesz, że mam spadać... Więcej mnie nie zobaczysz... więc zważaj na słówka, maleńka...
-Ok, nie napisze, a na zywo moge mowic?-posniosla brewki skoro sie tak urazal o takie slowo. Jeszcze jakby rzekla spierdalaj to ok
- Ani się waż..- i dokładnie tak to odebrał jako spierdalaj, ale była za grzeczna, zeby to napisać, wiec dała spadaj hahaah
Hahahaha no dobra, moze tak bylo
-chodz juz do seodka i nie marudz-zasmiala sie i wciagnela go do srodka-Wlasnie zaczynalam przygotowywac kolacje…
- Ah więc teraz ty gotujesz? A gdzie wasza służka?
-To jest pomoc domowa, a nie sluzka…byla moja niania jak bylam mala. Jest czescia rodziny.-wyjasnila mu by nie mowil sluzka -dzisiaj jej nie ma. Jutro bedzie z rana z tego co pamietam.
- A czym się różni pomoc domowa od służącej? Bo chyba niczym...- powiedział rozbawiony - OK, więc co będzie na tą kolację? Dla bezpieczeństwa powinniśmy mieć rezerwę online?
Gia przewrocila oczkami -Robie steka z pieczonymi warzywami. Dogotowac ci do tego makaron?-wystawila mu jezyk
rozesmiał sie - gnocchi bedzie lepsza opcja
-Niestety nie umiem tego zrobic…takze obejdzie sie bez-usmiechnela sie i wlaczyla muzyke. A potem wrocila do garow-Podoba mi sie Hard for me…
łahahahahha tego się nie spodziewał. - Hm.... dziękuję... Już wszystko na mój temat sprawdziłaś?
-Nie wiem…chyba za bardzo zajelam sie ta piosenka i zapomnialam o wszystkim innym. Zastanawialam aie nawet cxy jestes taki jak w telefysku tylko to ukrywasz?
- Co takiego ci się spodobało w teledysku?
-Taniec…i te chwile z malowaniem i kreceniem filmu…-usmiechnela sie milo -Potem mi sie to przysnilo…ze to bylam ja…
- I tak samo skończyliśmy w samochodzie? - zapytał zaciekawiony
-Juz nie powiem co bylo dalej w moim snie-zasmiala sie -W kazdym razie, na prawde mi sie podoba…jestem pod wrazeniem, ze masz taki talent.
- Hm...kolacja może zaczekać.. Zamknij oczy..
Wytarla raczki i zamknela oczy -Powinnam sie bac?
- Zależy jak bardzo odważna jesteś... Wyobraź sobie teraz, że jesteśmy w tamtym pokoju.... co robimy?
Nie chciala sie osmieszyc. Miala pewnie wiele wiecej w glowie i innych rzeczy niz wypowiedziala -Probujesz mnie zlapac i objac…
- Mam nadzieję, że mi się to udaje...