Nie jesteś zalogowany na forum.
Hahahha jak zwykle jej nie rozumial! Nie o to jej chodzilo hahahaha
To otworzyla oczka i jej serce walilo, bo to byla brutlana pobudka -Chyba cie zabije.
- Zobaczymy co dalej powiesz... - powiedział i zabrał się za minetkę
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-O fak…-jeknela od razu jak sie przyssal i zlapala go za glowke. Zaczela sie wic
Zassał jeszcze jej łechtaczkę, a potem jej uciekł do łazienki i od razu wskoczył pod prysznic
Spojrzala za nim i zagryzla warge. Nie leciala za nim pod prysznic, bo jeszcze nie byla taka wprawiona. Nawwt dorknwla siebie po cipce lekko, a potem wstala i zalozyla szlafrok. Poszla na dol, zeby zrobic im sniadanie skoro on sie kapal. Zeszla by posprzatac, a tam juz Sofia byla i wszystko bylo wysprzatane
-O czesc…jak tu blyszczy…-rzekla Gia
-rano tak nie bylo. Javier znowu zostawil syf i jakies majtki-rzekla spfia bo nikt nie sadzil, ze to od niej hahah
-Ah ten Javier…niedobry-powiedziala Gia i podeszla do niej -Sofia…mozesz sie ulotnic z domu?
-Co?-zdziwila sie
-Bo jestem ze swoim facetem i chcemy…no sami pobyc…i zjesc…
łąahhahahahahahahhahahaaahhaha o tej porze Javi spał i nie mógł zaprzeczyć:((((
Massimo czekał na nią pod prysznicem, ale jak nie przyszła to uznał, że jeszcze przeżywa pobudkę i przerwanie minetki, więc się sam wypluskał i Gia nie mogła podziwiać sexy dupy
a potem wrócił do sypialni i sięzdziwił, że jej nie ma! więc wrzucił spodnie i leżał na łóżku i zastanawiał się gdzie ona się podziewa i uznał, ze nawet zaczyna mu się podoba u Arangów w chacie
-Wstydzisz sie swojego chloptaska?-zasmiala sie sofia
-Ayyy nie. Jest taki, ze by ci kopara opadla-zasmiala sie gia i zrobila im snidanko. Wziela na tace i poszla do pokoju -Heeej-udmiechnela sie jak zobaczyla go na lozku -Przynioslam snidanie…sama zrobilam-dodala by znowu nie watpil
-Pamietam, ze lubisz na slodko.
uśmiechnął się - Oh myślałem, że zaczniemy tam gdzie skończyliśmy...- powiedział i jeszcze się zmacał przez spodnie
-Jestes niemozliwy, Massimo-zasmiala sie i ja skusilo i sama go zaraz zmacala w tym samym miejscu co on sie dotknal
Uniósł brewkę - I kto to mówi.... Sama chcesz więcej...Spróbuj pod spodniami, Gia..
Odsunela sniadsnko na bok i usidla sobie na swoich nozkscj na lozku i wsubela mu raczke pod spodbie i glebiej oddechbela jak go poczula -Juz…pulsuje w srodku…
rozwiązał jej szlafrok - Hmm chyba powinnaś poczuć go w sobie...
-Chyba masz racje-odparla i wyciagnela go z jego spodni
To już był zadowolony- Czekałem na Ciebie pod prysznicem.... Musiałem sam się dotykać...
-Nie wiedzialam…-powiedziala i wlazla na niego i ocierala sie. Nachylila sie nad nim i pocalowala go -Nie musisz sie sam dotykac…
- A ty? Lubisz się sama dotykać? Pokaż jak lubisz....
Pokrecila glowka na nie -Zawstydza mnie to…
- nie ma co.... robimy dużo bardziej wstydliwe rzeczy, Gia... jeśli mam Ci sprawiać przyjemność to muszę wiedzieć co lubisz..
-Robisz wszystko idealnie…naprawde…-i wziela jego chuja i wsadzila w siebie i jeknela -Ayy si…to lubie…i lubie…jak dotykas mnie po wlosach…jak mnie sciskas mocno…
Zlapal ja za szyję- w takim razie dotknij się po cipce..
To Gia zadrzala i patrzyla mu w oczka, a pozniej dotknela sie po cipce i po lechtaczce
Uśmiechnął się - tak jest dobrze?
-Niezle, ale wole twoje dlonie tam…a moje np na twoich jadrach…
- Więc spróbujmy...- powiedział i drugą ręką obmacywał ją po cipce
A ona sie odgiela i zaczela go macac po jadrach. I wygibala sie seksownie na nim i mocniej sie dobila