Nie jesteś zalogowany na forum.
Tonjak się dobiła to mu się jeknalo niechcący - nie dajesz wytchnienia, gia..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie potrzebujemy wytchnienia-i jak jeknal to znowu to zrobila sciskajac mu jadra, a pozniej juz je puscila i leciala szybko
Zlapal ja w pasie i się obrócili i teraz to on się pchał w jej cipke- bardzo dobra odpowiedź...
Zlapala go za buzke jedna raczka i pocalowala w jego piekne duze usta, a potem mu tam mruczala. Oplotla go nozkami
No i tak się znowu wybzykali szczęśliwie bez gumek! Dzisiaj ma to ogarnac haha massimek jeszcze odpoczywał w łóżku po bzykanku. - to co z naszym śniadaniem?
Pocalowala go w klate i sie wygranolila spod niego. Przysunela im tacke z zarcie
-Jeszcze ciepla kawa…smacznego-usmiechnela sie -Dzis po pracy pesyjedziesz do mnie?
- Jeśli chcesz to tak... Możemy też się wybrać gdzieś na miasto... Nie musimy się przecież ukrywać przed światem
Usmiechnela sie -Nie chce sie ukrywac. Wiec umowimy sie na miescie…zjemy tam obiad,
Przejdziemy sie…
- w takim razie twoja rodzinka trochę od nas odpoczną - powiedział rozbawiony - Możemy przenocować w hotelu dzisiaj
-Jesli chcesz to ok. Ale pamietaj, Ze nie musisz sie krepowac nocowac u mnie. Czy policja juz cos wie? Jakis trop kto to podpalil?
- Sprawdzają czy zostały jakieś odciski palców.... w takiej temperaturze chyba i tak będzie to ciezkie... SImone pilnuje tej sprawy.. Kiedy wracają twoi rodzice? Wiesz dobrze, że wtedy nocowanie u Ciebie raczej będzie niemożliwe...
-Wracaja na moj bankiet…do tej pory spokojnie mozesz tu mieszkac. Trzeba sprawdzic monitoring z ulicy, moze jakas kamera uchwycila ten teren…
- Gia... wiem, ale z racji, że to nie moje mieszkanie nie zamierzam się tym przejmować... Przynajmniej Simone ma zajęcie i nie marudzi... Chociaż i tak mnie nie ominie wyjście na piwo
-Rozumiem. Nie chodzilo mi juz o mieszkanie, a o tego kto chcial wam zaszkodzic. Jednak skoro Simone die tym zajmuje to juz sie nie wtracam-usmiechnela sie -Wazne dla mnie, ze jestes obok mnie-zlapala go za reke -Idziesz dzis z nim na piwo?
- Umowię się z nim jak wrócą twoi rodzice... Na pewno będą chcieli, żebyś spędziła z nimi trochę czasu, a raczej urządzi CI przesłuchanie...
-Nie jestem az taka grzeczna jak ci sie wydaje-zasmiala sie -Obronie nas.
Zaśmiał się - Wolę się do tego nie mieszać... Na pewno będą milsi gdy będziesz sama niż ze mną..
-Pewnie. Jak uwazasz. Poradzimy sobie.-pogladzila go po buzce
- Jestem pewien, że nie będzie tak źle... - zabrał się w końcu za śniadanie.
Maria tez jadla, chociaz wolala sniadanie na slono. Ale zjadla juz z nim tak i popila kawka. Dotykal go po udzie w tym czasie. Nie mogla sobie dsrowac jak byl taki piekny i caly owlosiony wiec taki meski hahaha ze hoho
no tak, tatus sie depilowal w koncu hahahah - Chyba nie bardzo masz ochotę dzisiaj wstawac z łóżka..
-Po prostu cie rozpieszczam-usmiechnela sie -Ale nie bede cie odcisgac od pracy.
- Nie jestem typem gościa, ktory da się odciągnąć od roboty... Przykro mi
Zasmiala sie -Dobrze, dobrze pracusiu.
dźgnął ją w bok - Myślisz, że to zmienisz?