Nie jesteś zalogowany na forum.
Maria go wziela za reke i sie zasmiala -Przestan, bo sie nie bede mogla skupic.
No i w konch oni wszyscy tez pojechali na bankiet
MMki wróciły do domu i wtedy jej Mikie powiedział o ciezkiej przeprawie z Massimo i popijali sobie whiskacza, bo jak mikie mogl spokojnie ztym zyyyyyyyc
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Tez sie napila z nim i jak jej powiedzial o tym co Massimo mowil to sie wkurzyla! Bo nie mial prawa tak nowic o jej mezu! -Gdyvym tam byla to by odw mnie tez zarobil. Nie pozwole aby ktos cie obrazal. Nigdy.
Miguel się zaśmiał - Oh moja waleczna żonka... Szkoda, ze Gia tak by nie zareagowała...
-Gia cie kocha…pamietaj o tym co ci powiedziala ostatnio w Cancun.-zaczela go calowac po szyi
- A c0 było w Cancun poza siankowym sexem?
-No opowiedziales mi jakich pieknych slow uzyla…ze zawsze bedziesz pierwszym mezczyzna, ktory ja prawdziwie kochal.
- I oto co dostaję w nagrodę.... poza tym, pewnie to samo opowiedziałaś Octavio gdy wrocil do domu...
-dla mnie jestes najwazniejszh na swiecie, wiesz o tym od lat.
Zaśmiał się- odwracając to na kolejne pokolenie gie za bardzo przypomina ciebie.... mało mnie to pociesza teraz
-Nic na to nie poradze…ja mialam szczescie…jej zycze tego samego, chociaz niestety watpie w to, w tym przypadku
- może musi się sparzyć, aby zrozumieć, że chcemy jej dobra.. - no I sobie chlusnal do dna.
Maria tez chlusnela i troche juz byla wstawiona. Macala Miguela po kroczu
- hm... wolna chatę mamy.... będziemy się tutaj bzykac?
-O tak, bardzo chetnie-i rozpinal mu spodnie i sama swoja kiecke odpiwla
- awiedzialem, że nie odmówisz.. - powiedział I ja zaciągnął do siebie, żeby okrakiem usiadła, starą była ale dbał o jej kondycję haha
Ale za mlodu byla bardzo rozcwiczonq wiec nie miala
Problemow.
Usiadla na nim okrakien i nabila sie od razu
- mieliśmy chyba najpierw się upic- powiedział między besoskami, bo wiadomo vylo, że on więcej może niż ona.
-kochanie…we szklankw whisky i popijaj-podniosla bewwki. Ona go ujezdzala
Zaśmiał się- nie mógłbym się skupić na tym co robisz...byłabyś wściekła
-Wiec podaj mi whisky z twoich ust, do moich…
- musisz najpierw nalac, kochanie... nie opłaca się...
-No nie chce z ciebie schodzic-powiedziala i rozpuscila dwoje wlosli by byc bardzoej sexy wvtym wieku
Hahaha nie wiem czy się dało!!! - nie pozwoliłbym Ci wstać...- powiedział I po plackach ja dotykał skoro się wstydziła starej pomarszczonej skory
Niw byla pomarsCzona jeszcze!
Zaczela szybko po nim skakac