Nie jesteś zalogowany na forum.
- a ty na facetów, którzy kreca się po parku....- powiedział I ja pocałował w policzek,ale z daleka massimo widział swoje!!!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Nie chcial jej to co!mowa o Massimo
-Postaram sie.-odparla i weszla do domu
Rigoberto jeszcze się.ludzil na kawkę, a tu chuj hahaha poszedł sobie... massimo jeszcze się zastanawiał czy wejsc, ae uznał, że jej starzy są, wiec tez poszedł.
Gia juz nie planowala wychodzic, po tym dziwnym przezyciu. Poszla sie wykapac i do lozka.
Wiadomość dodana po 09 min 34 s:
Gia lezal i sobie patrzyla na zdjecie z Massimo -Juz tesknie za toba…czasami myslalam…ze sie we mnie zakochujesz…jak patrzyles na mnie jak spalam…jak patrzyles mi w oczy…
A Mymki pewnie buli na tym obiedzie i juzvtez wrocili jak bylo pozni
Wiadomość dodana po 30 min 23 s:
Ona niestety miala. Ale w koncu udalo jej sie zasnac. Spala spokojnie do rana. Pozniej obudzila sie, wyszykowala i zeszla na sniadanko
To mikie tez zszedł, ale już ubrany, bo do biura jechał i był zadowolony, że jego córeczka jest w domu!- dzisiaj nocowanie w domu?
-Teraz jestem dobra corka, bo spalam w domu?
I napisala smsa do massimo
Mikie się zaśmiał- widzisz jak to świetnie działa.... ale widzę, że nie masz nastroju...
Jadla kanapeczki i wzruszyla ramionkami -Nie mam…
To się mikie zmartwił!!- co się stało, Gia?
-Troche sie obruszylam, moze niepotrzebnie…nie spedzilam wczoraj dnia z Massimo i…nie wiem czy powinnam z toba o tym gadac.
- pokłóciliście się? - zapytał z nadzieją, że wróci jego córeczka dawnaaaa i będzie jak kiedyś
-To nie byla klotnia…po prostu jestem rozbita. Przeciez nie chce nikogo ranic…znasz mnie…
- w takim razie o co wam poszło?
Wstala od stolu -O nic takiego…ja pp prostu nie wiem co robic. Nie martw sie. -cmoknela go nawwt w policzek a potem wyszla z domu
-MIGUEEEEEEEEL!!!!!-Maria przyleciala do meza gdziekolwiek w domu sie ukrywal -Chcialam zadzwonic do Gii, a tam sie odzywaja po wlosku, ze nr poza zasiegiem….ona wyjechala z nim do Wloch i nie dala nam znac?
Miguel spojrzał na maryske - słucham?! Przecoez dopiero co się pokłócili! Kiedy zabrała paszport?
To Maria poleciala poszukac u niej i znalazla. Wrocila do Miguela-Tu jets jej paszport, Miguel…to jest podejrzane. Jak sie tam przedostala?-panikowala
- może to nie tak? Może zgubiła u niego telefon i zaraz wróci..
-Telefon jest we wloszech, Miguel…a ona gdzie? Zadzwon i zobacz, ze mowia po wlosku.
No to ofc, ze zadzwonił, bo to jego córeczka! - zabije ja jeśli sama tam pojechala
-A jesli cos sie stalo? Jak bez paszportu to zrobila? Dlaczego chociaz nie powiedziala, ze jedzie? Mieszkamy razem…to logiczne, ze sie martwimy…boze, Miguel…tak sie boje o nia…
- mówiłem, że to nie facet dla niej! To byllo, że się czepiam! Dzwoń na policję, trzeba zgłosić porwanie albo gwałt! Kto wie co jej zrobił
-Przestan!nie mow tak-powiedziala juz ze lzami w oczach bo niemogla aobie wyobrazic ze ktos robi taka krzwyde jej corce. Wykrecila na policje
Przytulił ją- przepraszam, to przez nerwy.....chciałbym, aby była bezpieczna z nami, a nie gdzieś na końcu świata...
-Ja tez, kochanie…-odparla i zgosili to prwnie na policje ha