Nie jesteś zalogowany na forum.
No to ruszalamsie dalej na nim az do szczesliwego finalu.
noto był zadowolony z życia i bzykanka. - to co? Teraz skazani na bajkę jesteśmy?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-A pozniej poloze go spac. Jutro masz zamiar pracowac?-zapytala schodzsc z niego i sie poprawiala
- tak.. dzisiaj jakoś nie miałem do tego głowy..
-Ok...-rzekla i juz planowala w glowce jak mu poprzeszkadzsc. Poszli do Daniego do salonu. Przysiedli sie na kanape. Maria miala po dziurki w nosienjuz tych jego bajek jahaha
- Może popcorn skoro już jesteśmy skazani na psi patrol?
Hahahaha chcialam ta bajke wlasnie dac.
-Zrobie-wyrwala sie, zeby nie widziec tych psow przez chwile hahha i poszla zrobic! Naszykowala tez cole:(
- Danielu Arango.. serio nie ma nic mądrzejszego w tv? - zapytał dziecko jak już się musieli męczyć ze sobą
-To jest moja ulubiona bajka-powiedzial -Zobacz to Chase-pokazal mu na psa. A wiem ze drukosalam tego chase’a bachorom jahahaha
Maria zrobila popcorn inprzyniosla wszystkim cole -Prosze bardzo.
- Nie możesz pooglądać smerfów albo troskliwych misiów? Masz pantere to się z nią baw, a nie oglądasz takie wymyślone psy.. - powiedział i wziął sobie garść popcornu. - ale rozpusta, jeszcze z colą..
U ieszyla sie, Ze im podpasowslo.
-ja bede tez policjantem jak ten polivjant co dal nam prezenty-powiefzial dani
- Jakie prezenty? - zapytał i zerknął na Maryśkę, bo nic nie wspomniała dzisiaj o giftach!
-W swietaaaa-jeknal Dani
-No te co kolczyli dla mnie tez wylecialy...skoncy ten trmat w ogole.
- OK, to trochę mi lepiej... I nie denerwuj się.. To chyba nie ejst jakiś temat tabu..
-Nie, ale beznsdziejny-powiedzisls i wziela
Popcorn -Ogladamy te bajke do konca i spac.
- No cóż.. miejmy andzieję, że nas syn będzie wolał zostać strażakiem a nie krawęznikiem..
-Albo byc szefeeem, robiv biznesy-podniosla brewki
roześmiał się- To będzie miał z góry... Ale nie będziemy mu wybierać drogi życiowej... W ostateczności moja mała księżniczka zostanie panią prezes...
Zasmiala sie -A ona ucieknie do innego miasta i bedzie chciala zostscnpiosenkarka lub modelka.
- Oby nie.. Niech będzie kimś lepszym niż panienką do łóżka...
-ja ja wychowuje. Wiec na pewno bedzie kims wiecej. Szybko fo lozka sie bikomu nie wpakuje.
zaśmiał się- PO takiej matce to faktycznie mogę spać spokojnie..
a-obviooooo!!!zacieszAla sie i jadla popcorn ale jednym juz wycelowala w Miguela
to mikie zerknął na nią. - Nie zaczynaj, bo i tak rpzegrasz...
No to go pocalowala szybko -To juz bede grzeczna...od trj pory i cala noc.