Nie jesteś zalogowany na forum.
Massimo zerknął na Gię, bo ona tylko go pośpieszała, a jej rodzicielka na spokojnie podchodziła do sprawy hahah
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Do slubu go nie pospieszala gahahah. Chciala tylko by sie okreslil i mial kurwa duzo czasu!
-No tak jak mowimy. Nie planujemy slubu. Wiec spokojnie. Napijmy sie wina…-rzekla Gia
-To moze za szczescie?-zapytala Maria
ahahaha po tych kwiatach wiedział swoje! już go chciała krótko trzymać z obrączką na palcu hahaha ale dalej się podlizywał wyposzcoznym cipkom - Za szczęscie i za miłość....
Gia byla zdziwiona tym toastem. Maria tez niewiedziala co on ma na mysli hahaha czula, ze sie podlizuje, ale stukneli sie. Maria zerkala na Miguela.
Musiał też gię zestresować, więc ją pod stołem macał po udku i napił się winka - Toskania? - zerknął jeszcze na gię, bo nie wiedział, ze winem sie podlizywała ona pod jego kraj ahha
-Tak! Kupilam tacie w prezwncie-usmiechnela sie Gia
- Oh... więc prezent szybko znika... - i znów Massimo zerknął na jej ojca.
Mikie zmierzył go w pół sekundy - Nic się nie stało.... z przyjemnością z Gią otworzyliśmy wino..
-Nawet opowiadalam tacie jak robilismy nasze wino. -spojrzala na Massimo i na matke -W toscani skakalismy po winogronach
- Dobrze, że tylko po tym....- rzucił tatuś i odechciało mu się jeść ha
Massimo się uśmiechnął niewinnie! - część historii pozostanie naszą słodką tajemnicą
Gia sie usmiechala. Maria niemogla uwierzyc jak Gia jest nim omamiona
-No to my juz pojdziemy…Massimo pewnie sie nie moze doczekac niespodzianki.
Massimo się zdziwił, bo myślał, że to ejdnak ta kolacja - Więc jeszcze coś będzie?
-Jeszcze cos? Obid nie byl niespodzianka…mowilam, ze rodzice zaprosili znienacka-zasmiala sie -Niespodzianke mam gdzie indziej.
- W takim razie Państwo wybaczą, ale jestem ciekaw niespodzianki Gii...Miło bylo Państwa spotkać...
-Wzajemnie Massimo.-powiedziala Maria, zeby Gii juz nie robic przykrosci.
-Dziekuje…-powiedziala do nich, ze sie jako tsko zachowali. Chociaz Miguel to slabo ale jednak jaha pociagnela Massimo za reke najpierw do jej pokoju -Musze sie tylko przebrac…
- Widziałaś to? Jakby jej powiedział, że ma jeść z podłogi to by to z przyjemnością zrobiła.... - skrzywił się Mikie
- Gia... byle szybko, nie mam ochoty, aby twoi rodzice tu wpadli z niezapowiedzianą wizytą
-Hej…chyba nie bylo tak zle co? Wiedza, zeby nie wchodzic nam w droge. Nie martw sie…zaufaj mi w koncu. I poszla do swojej lazienki sie przebrac
-Miguel…jest zakochana…
- I kto tu mówi o zaufaniu! - odezwał się za nią jak uciekła
Miguel westchnął - Jakby jej kazał z klifu skakać to z tej zaćmionej miłości nawet by się nie zawahała..
-Ja za toba tez bym skogzyla-zasmiala sie Maria bo nie chciala sie nakrecac
Gia sie przebrala i ubrala szlafrok-chodz…-pociagnela go za soba na dol do silowni gdzie byla rura, na przeciwko niej fotel dla pana winwladcy. Przyciemniona seiatlo i tylko reflwktor na rurke. Zrzucila z siebie szlafrok
Pokazala mu sie w takim wdzianku
Massimo się zdziwił, że ona ma takie rozrywki - Gia....
Mowila mu ze tanczyla
Pole dance chyba we wloszech, ale chyba nie sluchal jej hahaha
Puscila wiec muzyke
https://youtu.be/VYIdx0J7SPA Idealna!
-Usiadz…-i zaczela na spokojnym
Poczatku tak
usiadł sobie i żaował, że nic mocniejszego nie dostał do picia - to chyba kiepski pomysł gdy nie jesteśmy sami..
-Tutaj jestesmy…-powiedziala patrzac na niego zalotnie
- Gia.... wiesz, że długo tak nie wytrzymam...będzie nas słychać w całym domu, nie tylko tutaj....
Przy refrenue pomazala mu taka akrobacje, Zeby nie bylo ze tylko seks
Podniecila sie, ze on sie tak nakrecil
-Wytrzymaj…
wtedy marzyło mu się tylko żeby jej majtki zniknęły- ściągnij te majtki, Gia!