Nie jesteś zalogowany na forum.
Zaśmiał się- ŚPisz w pokoju Daniego, że niby taka grzeczna chcesz być?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zasmiala sie -Oj nie. Wole twoje silne ramione-podniosla brwi
Uśmiechnął się- Bardzo dobra odpowiedź
Az ze mam kiepska pamiec hahah to jak zjedli i Dani skonczyl ogladac to poszla na gore go umyc i polozyc spac
łahahahahha masakra! orzechy się zre hahaha
To Mikie korzystał wtedy z chwili spokoju i trenował te spacerki o balkoniku, który już od dawna miał:(
Jak Dani usnal to Maria sie sama wykapala u gory i zeszla w koszuli nocnejndo Miguela. Obserwowala chwile jak cwiczy, a potem rzucila sie na wyrko
to zerknął na nią. - Hmm.. Dani cię wykończył? To chyba jeszcze nic nie wiesz o wykańczaniu..
Polozyla sie na brzuchu i podparla glowke raczkami -Az tak wykonczona nie jestem. Popatrze jak ci dobrze idzie-usmiechnela sie
- więc możemy jeszcze wyskoczyć na kąpiel we dwoje.. świetnie...- powiedział, ale pewnie miała mokre włosy, wiec wiedział, ze juz jest po myjce
-Ja juz po, ale z checia ci pomoge-usmiechala sie pieknie
- Hmm... to idziemy? - zapytałz uniesioną brewką
No to zwlekla sie z wyrka chociaz jej milo tam bylo -Idziemy...- podlazla do niego
No to się poruszali a wrecz czołgali do tej wanny ehh i mikie sobie klapnąl na brzegu wanny - Będziesz tylko patrzeć?
W sumie ja to jakos zdolowalo, ze ciagle nie jest dobrze ha i ze sie tsk wlecze haha
-Umyje ci plecy...-powiedziala tylko
zaśmiał się - skąd ja to znam...- i napuścił wodę do wanienki
-Nie prowokuj-usmiechnela sie
- Nic jeszcze nie zrobiłem, maria...- i jak woda była gotowa to zdjął koszulkę
Alw niestety ja az glowa rozbolals z tego smutku haha chciala podejsc i mu pomoc sie rozebrsc a sie skrzywila i zamknela oczy
- Wszystko ok? - zapytał jak się nie rzuciła na niego jeszcze!
-Bardzo mnie rozbolals glowa...i to nie jest glupia wymowka-nawet udalo jej sie usmiechnac
hahaha póki sama tego nie powiedziała to nie wpadł na to! - To może jednak się połozysz? Ogarnę się i przyjdę do ciebie...
-Pomoge ci. Wezme tsbletke i zaraz wroce...
- Jesteś pewna? Nie chcę cię zbierać z podłogi, Maria..
-Jestem. O to sie nie martw-powiedzisla i pomogla mu sciagnac dol i wleZc do wanny -Zaraz wroce-dodala i ooszla po tabletke
zerknął jeszcze za nią, a potem się pluskał czekając na nią