Nie jesteś zalogowany na forum.
-Kochanie…jest mi ciezko patrzec na ciebie jak sie meczysz z ta wiadomoscia, a to dopiero poczatek…nie zniose jeszcze ich…albo dzieci…nie wiem…nie chce…
- Dobrze, najpierw się upewnimy u lekarzy co Ci jest, a później pomyślimy co dalej...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria z Miguelem pojechali do innrgo najlepszego lekarza by potwierdzil wersje poprzedniego.
A Dani za ral brata nad wode by sie oderwal od swoich parszywych kolegow, alkoholu i narksow ha
Javietek wstawił foto na swojego fejsa z info, że jego brat szuka żony i chetne maja pisać priv lol
A mikie niestety nie miał dobrego dnia, skoro nic się nie zmieniło
To Javierkowi odpisywali by pocwiczyl troche by sie dorobil takiego brzuszka jak ma Dani hahaha
Hahahh to javierek odpisywał, że sterydy nie są dla niego haha
Komenty znajomkow:
„Biore obu na raz”
„Opalcie klaty”
„ile Dani bierze za noc ?”
„Mam dwoch kawalerow dla Daniego”
Lahahhahaa 2 ostatnie komentarze nawet pokazal bratu - nie możesz być ani drogi ani tani...
Dani go stuknal w leb -Niedlugo wszyscy serio pomysla, ze jestem gejem przez twoje zarty.
- dla mnie żadna strata.... będę miał więcej panienek dla siebie .
-Tylko sie zabezpieczaj. Nie chcemy hiva w rodzinie-zasmial sie Dani i wskoczyl do wody
Javierek się zaśmiał - przyprowadzę pierwszego wnuka i starzy się nim będą zajmować zamiast wami, pomnik mi wybudujecie - powiedział do siebie i opalał się bo sam widział, że blady jak ściana jest
Maria musiala poczekac na leczenie albo zmienic lekarza gdzies w USA.
Dzis miala kiepski dzien, bo przez tego guza w mozgu wszystko zapominala.
To chujowy ten guz haha ten mikie przy niej i bachorach to już miał chociaż pokłady cierpliwości hahaha chociaż przydupas gii nadal go uruchamiał hahah - co chciałabyś zjeść?- zapytał uprzejmie malzonke
-Nic. Nic nie lubie-powiedziala zla
- Maria, ale musisz coś zjeść, aby mieć siły na cały dzień... może gdzieś wyjdziemy?
-Nic nie chce, nie rozumiesz?-krzyknela i odeszla od niego na ogrod
Przeczekał i poszedł do niej - chyba jednak chciałaś wyjść zaczerpnąć świeżego powietrza
Spojrzala na niego -Przepraszam…nie wiem czemu sie tak zachowalam…
Uśmiechnął się i ją przytulił - Nie masz za co przepraszać, wszystko jest w porządku... Każdy czasem na gorszy dzień
-Dzisiaj nic nie pamietam…co lubie jesc…co bym chcialam…-powiedziala tulc sie do niego
- Hmm to może zaczniesz sobie notować wszystko, aby było Ci łatwiej?
-Niedlugo bede tak zla dla ciebie, ze nic mi nie pomoze…
Zaśmiał się - Nie będzie tak źle... Leki Ci pomogą...
-Wiesz, ze jestes cudowny? Zawsze byles.