Nie jesteś zalogowany na forum.
Caly czas sie starala!
Pisnela znowu i troche jej wyciekalo mimo kulek.
i znowu jej przyłożył i odłozył pejcz i się napił whisky jakby rozmawiali o interesach a nie się bzykali
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Juz ją piekl tylek. Odwrocila glowke i spojrzala na niego -Bezczelnosc...
Uśmiechnał się i posłał jej buziaka- I kto tu jest bezczelny...- i tym razem ręką jej przyłożył jak jeszcze chciała pyskować! - usiądź na biurku...
Patrzyla na niego uwaznie i chciala jezzcze go pocalowac, ale miala w glowie, ze ma byc grzeczna ha wiec usiadla na biurko mimo, zejatylek piekł.
- I jak twój tyłek? - zapytał i zmacał się po chujku, a potrem powoli, bez pośpiechu wyciągał z niej kulki- Mam się spodziewać fontanny zamiast orgazmu?
-Nie wiem...-odpowiedziala i usmiechnela sie niewinnie
No to wyciągnął z niej te kuleczki, prawie jak jajka wielkanocne ahhah A potem ją pociągnął za rękę do siebie, aby się mogła nadziać na jego chujka
to byla taka mokra, ze nabila sie mieciutko i pare razy sie poruszala i jej sie doszlo:(
ale on nie! więc ją trzymał za bioderka i sam się pchał dupką w górę - nie pozwoliłem ci dojść...
-Dreczyles mnie...-sapnela i tez sie znowu zaczela synchronicznie nabijac -Dojde dl ciebie drugi raz...
- ależ skąd... chciałaś tego...- powiedział ijak już sama działa to tarmosił jej cycki i ząbkami się zaciskał na jej sutach
Marzyla o tym, zeby ja rznal na biurku ale musiala jezcze na to pczekac:( jednak nikt jej nie zabranial wyobrazac. Jak tak sie bzykali to pewnie doszli i tym razm
mikie po raz 1 a nie drugi, bo lodzik ahhaha to miała szczęście ahha
- Nie powiedziałaś coz twoim tyłkiem... - powiedział zadowolony
raz przy lodzie i raz teraz
Patrzyla mu w oczy -Piecze...
- więc nie muszę poprawiać? - zpaytał z uniesioną brewką.
-Nie-zasmiala sie -Podobalo sie?
- Bardzo... możesz tak robić częściej- powiedział zacieszony
-czy to wtedy by cie tak zaskoczylo?-podniosla brwki
zaśmiał się- A chcesz, żeby klienci oglądali cię nagą albo robiącą mi loda?
-Nie chce-podniosla brwi -Ale podnieca mnie ta mysl, ze tak sie zapomniales z roZkoszy dzis.
- Jakbyś widziała swoją twarz gdy spojrzałaś na monitor to chyba już by cię to tak nie kręciło..
Zasmiala sie -Zapewne. Wystraszyle sie?
- Nie wiem co myśleć... Alex powinna się rozłączyć a nie oglądać jak się zabawiamy..
-No tez tak mysle...niestety chyba nie miala rozrywki...-wzruszyla ramionami -Juz nic nie poradzimy...