Nie jesteś zalogowany na forum.
skurat stał wolny to się mógł bawić hahaha
- to ja poproszę dużo sera..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Jak sobie zyczysz -zacieszyla sie
-Jaaa tezz! -papugowal Dani i popychal ten jego balkonik do przodu
- bo się przewrócisz..- powiedział do daniego jak się nudził znowu. - hmmm to moze wyrzucimy warzywa i zostanie sam ser?
-Miguel nie marudz. Bedzie dobre -zasmiala sie i podala im takie zajebiste omlety. Dla Miguela cale a dla sieboe o Daniego po pol i usadzila w koncu Daniego do stolu
- WYgląda bardzo dobrze...- powiedział jak już dostał. - Sobie nie wzięłaś za mało?
-Musze schudnac, skoro posadzales mnie o ciaze -zasmiala sie
- Maria... Przecież nie mówiłem tego z powodu twojego wyglądu...
-Zartuje sobie. Starczy mi tyle co mam, nie przejmuj sie.
- Porcja jak dla Daniego...- powiedział, no ale już nie marudził i zabrał się za żarcie
Pomiziala go po udku, a pozniej zaczela jesc, a jak zjedli to ogarnela po kolacje -To co? Ide polozyc daniego i przyjde do sypialni.
- ok.. będę czekał na Ciebie,więc bądź grzeczna..i nie przeszkadzaj Daniemu- powiedział zacieszony
-Zaraz to ty pojdziesz do kata -zasmiala sie do Miguela,a pozniej znikneli z Danim na gorze
a mikie się pokulał do sypialni i nawet zadzwonił do dziadka, czy mógłby mu ogarnąć pare koników do Puebli, gdzie na jakiś czas się wybierają do życia
Dani dzis nie byl taki łaskawy inie chcial spac i ja meczyl, wiec dlugonie schodzila.
tego się własnie spodziewal hahah więc jak skońćzyl z dziadkiem to zerknął na laptopie co za ciekawe domy są w puebli i je tak ogladał czekając na nia
To wrocila do godiznki, bojeszcze sie wykapala. Walnelasie na lozku -Ayyy Dani, dal popalic.
zerknął na nią.- Nie miał ochoty spać?
-Dokladnie. Zachcialo mu sie wyglupow, a mnie spac-usmiechnela sie i zamknela oczka. Glowke miala blisko przy nim.
to odłożył laptopa na bok. - Krzyczałaś na niego?
-Nie, ja nie krzycze...
- to trzeba było, uspokoiłby się w 5 minut...- powiedział rozbawiony
-Wole krzyczec w lozku z toba -powiedziala juzprzysypiajac
- hmm ale chyba nie dzisiaj... Jesteś zmęczona..
-Troche tak...-mruknela sobie i za chwile juz spala ha
no to mikie też poszedł spać, a rano wstał wcześniej, więc uznał, ze się zemści haaaa i z pomocą balkonika wspinał się po tych schodach, ale trwało to i trwało. mikie miał serdecznie dość tego ahhahaha - ale mi się zachciało...- a potem poszedł się dalej czołgać do pokoju daniego i sobie usiadł i najpierw odpoczał sobie,a potem budził daniego- wstajemy kolego, przedszkole czeka..