Nie jesteś zalogowany na forum.
- Hmm... a czy za uciekanie Sofii i oszukiwanie zasłużyłeś na coś słodkiego? - zapytał zerkając na bachora, a potem na maryśkę.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maryska sie nie wtracala haha jego wychowanie:D
-Tak bo do ciebie tata bieglem...-powiedzial dani
zaśmiał się- Dobra, niech będzie... to zapłata za to twoje super śniadanie.. Możesz sobie wziąć ciasteczko
Maria sie usmiechnela. -Taaaaak!! Mama!!!-zacieszyl sie jakby to mama mu pozwolila hahaha
-Tak, kochanie. Wiesz gdzie sa. Wez sobie-powiedziala Maria i dani polecial do szaki i wycisgnal ciasteczka
- Mam nadzieję, że się podzielisz tymi ciastkami..- bo w sumie jak zobaczył to dostał smaka hahaha
-Tak....juz-powiedzial i poczestowal miguela, marie i sofie i dawal gii chcial dac ale sofia mu powiedziala, ze gia nie je.
-Dziekujemy, kochanie. Teraz sam sobie zjedz. Smacznego.-rzekla Maria
-Moge isc czy jeszcze bede potrzebna na wieczor?-zapyatala sofia
- Możesz iść... Dani pójdzie na drzemke do rana...
Sofia sie zasmiala -Tylko, zeby wiory nie lecialy-pogrozila im i pomachala Daniemu i poszla
to zerknął na Maryśkę. - PLotkowałyście?
-Nie. Nic. Pewnie dlatego tak powiedziala...bo nic nie wie-powiedziala bo raczej sie bzykac nie beda ha
- Chyba za długo tu pracuje, aby nie wiedzieć skąd się dzieci biorą...- powiedzial zacieszony
-Pewnie wie wiecej niz u kogokolwiek mogla sie dowiedziec-zasmiala sie
- Też tak myślę... i więcej słyszała i widziała...
-I nadal ma ochote dla nas pracowac...
Zaśmiał się - myślę, że to akurat kwestie finansowe... Nie płacimy jej za mało...
-To tez, ale tez nas polubika i juz przymyka na wszystko oko. Chociaz...moze zrobimy jej jakiegos...psikusa?-podniosla brewki -Jakis zarcik niewinny.
- Dani się będzie z nią bawiłw chowanego i zabierzemy go na spacer? Chyba dostałaby zawału
-To juz wiekszy hardcore, niz moj pomysl spuszczenia na nią balonu z woda...-wzruszyla ramionami i sie zasmiala
- To zaczniemy od czegoś lżejszego, balonik będzie dobry...
-Trzeba tylko sie przygotowac na wyzwiska -podniosla brewki
- Puścimy głośno muzykę, nie będzie słychać... Byleby tylko Gia się nie obudziła..
-Nie uslyszy jak to zrobimyod razu przy drzwiach wejsciowych...przyjdzie rano do pracy, otworzy drzwi i buuum.
- Jezu, to o któej musielibyśmy wstać? Już się trochę odzwyczaiłem od porannych pobudek
-Wiem...ale dla chwili radosci mozna sie poswiecic. To bedzie takie smieszne jak plaster sera na twarzy Daniela.
- Ay! ale się uparłaś... Dani przynieś z lodówki ser...