Nie jesteś zalogowany na forum.
To sciagnela narzute i mu sie zaprezentowala znowu by zapamietalczego miec nie moze:D
A pozniej wskoczyla do basenu na bombe i go ochlapala
hahaha i za karę! zdjął swoje ciuszki,a pod spodem miał ofc białe bokserki i wskoczył za nią do wody- znowu chcesz ze mną pogrywać?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Ogarnela wode z buzki i sie zacieszyla -Ja? Skądze. Nic nie zrobilam -powiedziala z niewinną minką
to jak się ogarnęła to ją ochlapał! - Więc jesteśmy kwita... - powiedział i pływał sobie na pleckach, aby mogła podziwiać jego chujka
No to zerknela i aaz sie wzdrygnela w tej wodzie. Nie spodziewala sie takich widokow. Chciala odplynac w druga str, ale za to, ze ja ochlapal plynela za nim igo chlapala
- Jednak szukasz zaczepki...- powiedział zerkając na nią
-Odplacam sie, a ty nie powinienes wskakiwac do wody w bialych bokserkach. Przeswitują...
Uśmiechnął się- AH tak.... więc podglądasz... Nie mam się czego wstydzić..
No mial racje, ale nie miala zamiaru przytakiwac. -Nie podgladam...to sie rzucilo w oczy, ale juz nie patrze...-powiedziala zawstydzona
- to się rzuciło??? Jezu.... co za facet chce słyszeć o swoim penisie TO....
To sie zaśmiała -A jak chce slyszec?
to już totalnie się załamał.- Daj spokój.... masz prawie 30 lat.... chyba rozmawiałaś ze swoim facetem o takich sprawach....prawda?
-28 -poprawila go -I nie rozmawialam, dlatego pytam ciebie...
- Rany to co wy robiliście na randkach?
-Randki byly bardziej romantyczne niz rozmawianie o penisach...
- Ile trwał twój najdłuższy związek?
-Krotko...chyba 3 miesiace...chyba nikt mnie nie pokochal wystarczajaco...-nie wiedziala w sumie po co mu sie zwierzyla
- 3 miesiące.... to jak Lucia... Co wy macie, że dłużej nie wytrzymujecie... Czyli jest dokładnie tak jak myślałem...
-Mysle, ze to nie byla moja wina...-patrzyla na niego -Co jest dokladnie jak myslales? Co myslales?
- Nie spałaś z nikim.... moja intuicja już mi to mówiła po twoich zachowaniu..
To ją zawstydzil, ze byl taki bezczelny. Zatkala sie na chwile -Spalam wczoraj z toba. Masz skleroze? -i podplynela do wyjscia z basenu
przewrócił ślepkami- OK... nie uprawiałaś sexu... tak brzmi lepiej?
-Mysl sobie co chcesz -powiedziala wychodzac z wody, bo nie mogla mu powiedziec prawdy
Zaśmiał się. - Nie zrobiłabyś tego na pierwszej randce Maria..
-Na drugiej tez nie -powiedziala patrzac na niego juz z gory