Nie jesteś zalogowany na forum.
uniósł brewkę.- Czyżbym się mylił?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-ty mnie nauczyles wszystkiego...-spojrzala juz na niego uwaznie
- Polecam się na przyszłość... Jeszcze wiele lekcji rpzed nami..
-Mamy duzo czasu...cale Zycie -usmiechala sie -Moze zrobimy zdjecie z cala rodzina?-zaproponowala glosniej
to ją jeszcze mikie zmacał po wsu - A później zajmiemy się już sobą?
-Obiecuje-szepnela mu do ucha a potem wstali wszyscy i ustawiali sie do zdjecia ktory mial im zrobic samowyzwalacz. Lud z pokoju cygarowego tez przyszedl. Tatus stanal z drugiej strony Marysi
Miguel był nawet miły i się nie wpychał, aby tatuś mógł się nacieszyć Maryśką hahaha Mauro tatusiowi i marysce zrobił rożki, aby mieli co oglądać na zdjęciach.
To na kolejnym zdjeciu Maria dlonia zaslonila twarz mauro hahaha bo czula te rogi wczesniej
- to nie fair...- powiedział jak podniosła łapencje, a potem znowu się porobiły grupki, więc Mikie objął Maryśkę - Chyba wszyscy są zajęci sobą...
-Mozemy sie juz zbierac...to bylo cudowna wigilia...nie moglam sobie lepszej wymarzyc-patrzyla mu w oczy
Zacieszył się. - Mam lepszy pomysł...
To juz sie zestresowala ha -Ok...slucham...
- Cii...- powiedział i ją zaprowadził na górę i się zdziwił, że mieli przeszkody - Oh.. chyba Lucia nam obojgu zrobiła niespodziankę..- powiedział jak mieli ścieżkę wydeptaną
i tak aż do pokoju Mikiego gdzie mieli więcej kwiatków na łóżku
i baloniki i wino się im grzało
To sie rozgladala, obracala. Chciala wszystko zobaczyc. Znowu byla w szoku
-Jest przepieknie...wyglada jak z bajki to wszystko...
Uśmiechnął się. - To może narzucisz na siebie ten seksowny top z biżuterii...i tylko to...
-zaloze... a ty sciagnij krawat i marynarke i ubierz skore...bedziesz grozny-zacieszyla sie i sciagnela ciuszki z sie ie i zalozyla te lancuszki i wygladala
Bosko
a majtki też zdjęła? ahhaa
- Ale masz wymagania..- powiedział i zdjąl górę i założył kurtkę, ale nie wiedział po co, skoro się w niej tylko spoci ahhaha
-mmm wygladasz seksownie...-maria majtki tez zdjela jeszcze sie odworcila na tych rozach by widzial wszystko
na czy przy? hahaha hahah będzie się cieszył jak jej będzie okres ciekł po udkach ahhaha
- Wyglądasz przepięknie, kochanie.. teraz ja mam ochotę zrobić Ci całą galerię zdjęć..
-Z piescionkiem?-zapytala bo po whisky juz mogls byc modelka ha
Zacieszył się- Z czym tylko sobie życzysz... bylebym mógł oglądać twoje sutki i cipkę na każdym zdjęciu i o każdej porze dnia i nocy...
To sie nachylila do kwiatkow -mozeszz zrobic teraz? Abo miala wypiecke
nie rozumiem 3 zdania, wiec olewam haha
No to wyciągnął swój telefon i jej zrobił fotkę..- Jeszcze jakieś specjalnie dla Ciebie, maleńka?
-Ja chce zrobic tobie-powiedziala i polozyla dlon z pierscionkiem na jego policzku i wtedy trzasnela foto
Zaśmiał się - Chcesz się wszędzi nim chwalic?