Nie jesteś zalogowany na forum.
hahaha no bywa hahah mogła od Lucii zabrać hahah
Uśmiechnął się. - A dziękuję... gotowa na powtórkę z wczoraj?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Wczoraj bylo super!-zacieszyla sie i pociagnela go za reke na dol.
to zeszli przed resztą młodzików haha ale wapniaki właśnie się kręciły przy stole. Mamusia się uśmiechnęła do nich - Dzień dobry, kochani... mam nadzieję, że miło spędziliście noc..
Miguel się zacieszył- i to jaaaaak
Maria go dyskretnie szturchnela. Odpowiedziala mamusi -Tak, wyspalismy sie. A jak Panstwo sie czuja?-zapytala i machnela do mlodzikow
przecie pisze, że byli przed nim, wiec tamci jeszcze spali ahhaha
- Cudownie... mam nadzieję, że niedługo będziemy organizować kolejne wielkie przyjęcie... oczywiście dostosujemy się do Waszych oczekiwań w sprawie ślubu...- powiedziała uśmiechając się.
-Jeszcze tego nie uzgodnilismy...jak uzgodnimy to dowiecie sie pierwsi...prawda, Miguel?
- Maria, ma rację... Nie męczcie jej, bo odrzuciła szybki ślubw Vegas - powiedział śmiejąc się i zeszła reszta ludków i usiedli... ksiądz i mauro dziwnie milczący btli ahhaha
To Maria do nich machnela w koncu! Nie miala pojecia, ze jeden ich slyszal a jeden widzial jej cycki!
-To usidziemy do stolu? Jakos umieram. Glodu.
- oczywiście...- i usiedli i mikie od razu ją po wsu zmacał pod stołem i slużki biegały rozdając kawkę i herbatkę
Maria im milo dziekowala
I jak dostala kawke to od razu sie napila -tutaj w panstwa domu spedzilismy pierwsE wspolne chwile z miguelem-powiedziala do mamusi jak byla blisko niej
- Hmm... czy będziemy żałować jak zapytamy o szczegóły? - zapytał tatuś zerkając na nich.
Miguel się zaśmiał. - Nie drążcie za bardzo tematu to będzie ok..
Zasmiala sie -Poznawalismy sie...i mielismy pierwsza randke w tym ogrodzie...Lucinsukienka bardzo mi sie spodobala-rzekla zerkajac na lucie bo moze podaruje jej ta czerwona h
- Oh, naprawdę?- Zapytała Lucia, jak się okazała ważna częścią ich związku ahahaha
Miguel się zaśmiał - Ja tam wolę jednak oglądać Cię bez sukienek, kochanie..
-Migueel...-jeknela cicho i zawstydzila sie -Mysle, ze rodzina nie chce tego sluchac-zasmiala sie
to Mauro uniósł brewkę. - Oj tam... może dowiemy się czegoś nowego?.... Rozkręćcie się trochę...
-Sam sie rozkrec-wystawila mu jezyk -Masz jakas kobiete?
to się wszyscy zaśmiali. - a może wolę chłopców?- zapytał rozbawiony Mauro - za szybko osądzasz ludzi...
Miguel się zacieszył.- Coś w tym jest..
-No to chlopaka...mozesz nam opowiedziec-usmiechnela sie i cmoknela miguela w policzek
- odkąd rodzice prawie nakryli mnie z panienką w łóżku jestem dyskretny- puścił jej oczko- więc wybaczcie, ale nikomu nic nie opowiem
No to sie tylko usmiechnela.Zwrocila sie znowu do rodzicow i na dziadkow tez nawet luknela -Korzystajac z okazji,ze sa swiet ai jest tak rodzinie to chcialabym powiedziec, ze bardzo sie ciesze, ze moge tutaj z wami byc...ze tak miło mnie przyjeliscie...
Mamusia się uśmiechnęła. - Cała przyjemność po naszej stronie Maria... Cieszymy się, że uszczęśliwiasz Miguela
Mikie się uśmiechnął- I to jak...- powiedział z uniesioną brewką
-Tak jak on mnie...to taki dobry czlowiek...nie spotkalam lepszego -usmiechnela sie do Miguela
- Bardzo dobra odpowiedź, kochanie..- i ją nawet pocałował w nagrodę.
To odwzajemnila i dotknela go po policzku. Aleszybko odsunela usteczka zawstydzona, bo przy rodzinie to jeszcze nie byla przyzwyczajona.
no to się zajęli ładnie śniadaniem - Niestety po śniadaniu Was opuścimy.. mamy jeszcze pare spraw przed naszym wyjazdem...