Nie jesteś zalogowany na forum.
-wyjezdzamy do Paryza na Sylwestra -powiedziala, bo starzy chybanie wiedzieli
- a tam będziemy nocować pod namiotem- powiedział zacieszony.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zasmiala sie -No es ciertooo -spojrzala na niego uwaznie
Uśmiechnął się.- Nie byłbym taki pewien, kochanie.. Pozwoliłaś mi się tym zająć..
-Ale nie ma szans. Tam jest teraz bardzo zimno. Nie kituj-zacieszylasie i szturchnela go
- Mamy ocieplenie klimatu... sprawdziłem.. jest tam jakieś 10 stopni.. to optymalna temperatura na namiot..- powiedział z niewinną minką.
-Tyle to u nas jest w nocy. Ja ci dam namiot -pogrozila mu palcem
- Zmienisz zdanie na miejscu- powiedział zacieszony.
-Lucia, jade z toba do Aspen -zasmiala sie
Lucia się zaśmiała - OK, ale nie licz na atrakcje jak te z Miguelem..
Miguel je zmierzył - Nie ma mowy.... Maria jedzie ze mną, choćbym miał ją tam siłą zaciągnąć! Do Aspen wpadniemy tydzień później, co zostało już wcześniej ustalone... Nie możecie teraz zmienić zdania..
-Ayyy to tylko zart -zlapalago za reke i spojrzala na niego uwaznie. Zdziwila sie. ze wzial to na powaznie. Powiedziala mujuzciszej, bo reszta nie musiala slyszec -Pojade z toba wszedzie...i pod namiot czy do chatki ze slomy...-usmiechnela sie
to ją cmoknął w szyję. - Później o tym porozmawiamy...
-Si...-odparla i dokonczyla zarcie. Dosyc sporo zjadla, bo korzystala poki mogla.
łąhahhahahahah że niby on ją głodził?! No i tak sobie spędzili miło i rodzinnie czas przy śniadanku aż się wszyscy nażarli w najlepsze. - Kto ma ochotę na kawę albo herbatę? - zapytała mamusia zerkając po wszystkich. - Za niedługo będzie ciasto...
-My dziekujemy. -bo maria pila kawke do sniadania -Bedziemy sie juz zbierac. Dziekujemy za wszystko...-wstala i cmoknela ich w policzki
- Może jednak zostaniecie do obiadu? te kilka godzin chyba nie zrobi Wam różnicy... Później możecie zająć się sobą, kochani...
Miguel się uśmiechnął.- No nie wiem... Jeśli Maria ma ochotę dalej was znosić..
-Nie przeszkadza mi to...tylko pocalowalam was na marne -zasmiala sie
https://www.youtube.com/watch?v=mZFwG3koXck moze by sie Gabriel przyznaldo przeszlosci?:D
specjalnie zmienił imie i nazwisko ahhaha
Miguel się zaśmiał- dobrze, że mi tak nie mówisz...
Lucia się cieszyłą- Maria, możemy porozmawiać na osobności?
Ale pamietam, ze to responde sluchalam 10 lat temu haha bo znal jeszcze na pamiec.
-Jasne, chodzmy...con permiso -rzekla do ludkow i poszla z Lucia
To ją zaprowadziła do swojego pokoju. - Wspomniałaś o sukience z pierwszej randki, więc pomyślałam, ze może zechciałabyś ją na pamiątkę mieć u siebie
-Ay Lucia...mowisz powaznie? Dziekuje! jestes kochana! -przytulila ja
to też ją tuliła- OH, nie ma za co... Nie ta to inna... U siebie będzie jej lepiej..
-Ubiore ja dla Miguela moze jutro...-usmiechnela sie i spojrzala na nia -Miguel sie zdenerwowal o toAspen...myslalam, ze wie, ze to zart...moze nie jest jeszcze mnie pewien?
zaśmiała się- Chyba wiedział, ze to żart.... Gdyby mówił serio to od razu by dodał, że też jedzie..a jednak woli Cię zabrać do Paryża, chociaż mam andzieję, że ten namiot to baaaardzo głupi żart!
-Ja tez chcejechac z nim. Juz nawet ten namiot wytrwam -zasmiala sie -Chociaz jednak jak dla mnie to za zimno.