Nie jesteś zalogowany na forum.
to polował na jej sutki jak się tak bujała do niego i je lizał od czasu do czasu
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Wkoncu sie podniosla by mial jeszcze lepsze widoki i w dwoch pozycjach go ujezdzala zpodniety
to tak jak wczoraj jak się nadstawiłą to jej przyłożył w cipkę
Jeknela glosniej i dotknela go po raczce. Nabila si emocno i przytrzymala
to się wtedy obrócili i już sam się pchał chujkiem coraz szybciej i do oporu, aby mogła się bardziej cieszyć
To juz byla coraz glosniejsza z podniecenia i trzymala go tak
to jej dopomógł- Dojdź dla mnie kochanie...- szepnął jej do ucha jak go tak zakleszczyła.
-Tak...dlaciebie...-jeknela i trzymala go nadal i w koncu doszla
- właśnie tak, kochanie... - i doszedł razem z nią i się spuścił w jej cipkę.
Jeszcze pulsowala na nimi przytulala go do siebie. -Mi vida...
- Jesteś najpiękniejsza kochanie..- pocałował ją jeszcze w szyję. - Kiedy wrócimy do domu wrócimy do tej zabawy..
Usmiechnela sie do niego szeroko i puscila go -Dziekuje za komplement.
- Nie ma za co... Ale teraz chyba musimy się zbierać do reszty...
-Musimy...czekaja z obiadem i pewnie juz sie domyslaja...-powiedziala wstajac i ubierala sie
Zaśmiał się - Nie musimy nic im mówić..
Zasmiala sie -I nie bedziemy, to oczywiste -powiedziala i jak sie ubrala to ogarnela buzkei wlosy.
to on się w końcu ogarnął i ubrał się.
I miała maryska rację, na dole szykowali obiad i zastanawiali się kiedy oni zaejdą
To zeszli na dol, ale Miguel iMaria sie nie kapneli, ze ma uwalone spodnie od jej plynow jaksie ocieral w ubraniu ha
łqahahahahahah co za bezczelność:(( to Maurito ich oświecił - Jak tam wasze seksualne zabawy?
Ale mogl sie uwalic od sniadanie nie haha
Maria sie zawstydzila i ja zatkalo, ze od razu tak bezczelnie zapytal. -Odpoczywalismy...
to maurito zerknął na gacie mikiego, maryske, znowu gacie mikiego i mikiego.. - no właśnie o tym mówie...tylko chyba gardło się zbuntowało...- powiedział zacieszając się.
No to sama zerknela na gacie Miguela i az raczka zakryla -Musiales sie czyms zabrudzic...przy sniadaniu...
Mauro się zacieszył. - Takie rzeczy to może dziadkom możecie wciskać.... radziłbym się przebrać zanim cała reszta zobaczy....
Miguel zerknął na swoje spodnie, skoro nawet maryska dojrzała. - a mówiłem, abyś zdjęła spodnie...zaraz wracam..- powiedział i poleciał się przebrać
a Mauro zerknął na maryśkę. - Miguel ma rację, lepiej było zdjąć spodnie zanim się zabrałaś za loda...- i ją zerknął- ale sukienkę chyba zdjęłaś, bo nie widać żadnych oznak dobrej zabawy
Hahah luknela za nim jak ja zostawil. Staralasie nie zawstydzac. Za bezczelnosc podeszla i mu dala w morde:D Ale nie tlumaczyla sie, ze loda nie robila, bo po co.-Moze zapanujesz nad slowami nastepnym razem...
to się maurito złapał za buźkę - Przecież nic nie zrobiłem...
Miguel za to się przebrał i powoli wracał na dół