Nie jesteś zalogowany na forum.
- a co powiesz na zdjęcie w bieliźnie? Miguel nie zerka na insta..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-bardziej w stroju...mozemy cos pomyslic...ale nie jakies niewiaodmo co. Trzeba aakceptowac...no i zeby miguel mnie nie zabil. -i poszly nad basen
Zroily pare mery i pewnie tez lucii. Wybieraly ktore na neta
Lucia się braciszkiem wgl nie przejmowała haahaha - I co? Które wolisz? Chcesz pokazać jak się relaksujesz czy wolisz skromne zdjęcie?
-Wole jednak cos skromniejszego...-powiedziala jednak po zastanowieniu -Te rozrywke zostawimy dla siebie -zasmiala sie
-Moglabys to wstawic na twittera i instagrama razem z informacja o jutrzejszym pojawieniu sie Presentimiento?
- Tylko nie mów, że Miguel marudzi...- powiedziała zerkając na nią, a potem jej ogarnęła fotoski i notkę pod fotoskiem o premierze teledysku
-Niee. Wyslalam zdjecie w stroju tylko do niego, ale nie mowilam, ze je wstawie czy cos. Dzis mialam ubrana krotsza bluzke odslaniajaca brzuch, krotkie spodenki to cos wtracil, ze za duzo odslonilam. Niby nie ma pretensji, ale no czulam, ze bylby lekko zazdrosny czy cos w tym stylu.
roześmiała się- Lekko zazdrosny? Wystarczy, że inny spojrzy na Ciebie i już się w nim gotuje... Nie mów, że tego nie zauważyłaś..
-No tak slabo. Umie sie wybronic-usmiechnela sie -Ale moglby troche byc...tylko dla zdrowia zwiazu-zasmiala sie -Bo przeciez go nie zdradze.naprawde szaleje za nim...moze moglabym mu zrobic jakas niespodzianke...zeby mu bylo milo...hmmmm...tylko co?
- Hmm sprowadź mu panienkę do łóżka i sprawdź jego reakcję...
-Queeee?!!! -jeknela glosno i sie skrzywila -Nieeee. Nie robi sie tak-szturchnela ja -Ale masz pomysly.
zaśmiała się- No co... od razu byś wiedziała czy macie zdrowy związek..... Myślisz, że Miguel by skorzystał z takiej okazji?
-Mysle, ze nie. Raczej by pomyslal, ze jestem psychiczna-zasmiala sie -Zeby tobie nie przyszlo robic tak ze swoim chlopakiem.-pogrozila jej paluszkiem
uśmiechnęła się- Jestem szczęśliwą singielką, ale wiem, ze Damian żadnej nie odpuszcza...
-Wiec lepiej z nim nie wchodz w zadne romanse, bo cos czuje, ze jedna mu nie wystarczy. A jest przystojny, wiec na pewno moze miec wiele kobiet.
-O nieee! Żadnych romansów ze znajomymi Miguela... Raz popełniłam ten błąd i wystarczy... Zawsze jesteś wtedy podejrzana...
-Ohh i z kim?-zapytala i popijala drinka ktorego im zrobila jedna ze sluzacych, zeby milo im sie spedzalo czas na basenie
- z Gabrielem.... Miguel wtedy się obraził i wyprowadził od rodziców - powiedziała zacieszona. - to co? Jeszcze jeden drink i sexy hit selfie na insta?
-Niech bedzie selfie tylko z twarzami-zasmiala sie ale byla ostrozna. I napily sie i walnely fotko
-Dziekuje, kochana za mily czas. Bedziemy w kontakcie-powiedziala i pozdgnaly sie. Ofc Maria sie ubrala bo i pojechala do domku do Miguela
A Lucia wróciła do swojego życia lol
a staruszkowie dostali świeżutką dostawę owoców morza, dlatego prosili ich na kolację i serwowali takie specjały:
a to tylko przystawki hahaha rodzice się kręcili i jeszcze białe winko dorzucili, żeby mieli się czym delektować hahah
Lucia ofc też była, a co!
No i MMki dojechali w końcu do nich- Jesteśmy i umieramy z głodu...- powiedział jak nie było komitetu powitalnego i poszli do jadalni czy co oni tu mieli
- CUdownie, że jesteście! Miło was widziec, Maria z każdym dniem jesteś piękniejsza, kochanie- posłodziła jej mamusia i się przywitała z nimi
Maria bylamilutka i podziekowala,apotem przytulila matke i ojca ha -Dziekuje bardzo za zaproszenie...a wszystko wyglada...ahhh! przepysznie. Uwielbiam taką kuchnie.
Tatuś się uśmiechnął- Ufff, kiedy wspomniałem, że moje damy się nie zorientowały czy lubisz takie dania wpadły w panikę czy nie będziesz głodna...
Miguel się zaśmiał. - Na szczęście Maria nie jest wybredna...
-My mielismy dziś piknik poza miastem, wiec troche takiego jedzonka nam sie przyda -zacieszyla sie do Miguela, bo co to sa tylko kanapeczki. Usiadla i usmiechnela sie do Luci
- Piknik? - zapytał mikie- Ja bym to nazwał niezłym wyciskiem zamiast siłowni...
Lucia się uśmiechnęła- Opowiadajcie o wakacjach, jak Ci się podobało Maria we Włoszech?