Nie jesteś zalogowany na forum.
To byla juz wykonczona i jeczala jak nie wiem! A potem jeszcze krzyknela Miguel! Po 3 orgazmie i odpafla z sil. Ale wszystko jej sie podobalo. Najlepiej boki i jak lezala na nim. Byla w niebowzieta
to po bzykanku objął ją i miział ją po plecach - Jeszcze jakieś życzenia, maleńka?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie...bylo idealnie. Wiesz jak zadowolic przyszla zone-usmiechala sie i cmoknela go w czolo -Sprobuj zasnac...ja jeszcze skocze do lazienki sie wykapac.
- Nie siedź tam za długo, bo zaśniesz.... Kiepsko będzie tłumaczyć się z utopienia gwiazdy... - powiedział uśmiechając się i puścił ją
-nie bedziesz musias sie tlumaczyc -pocalowala go -kocham cie moj przyszly mezu...i uwielbiam...jak zasniesz to bede cie tulic do sie ie-powiedziala i wziela jego koszule z szafy dluga zarzucila na sie ie i poszla serio do laziebki sie myc. Jak sie unyla i i ubrala koszule miguela to zapykala do pokoju lucii
Lucia odwiedzała facebooka, więc jak usłyszała pukanie to rzekłą tylko - proszę.
A Mikie jak został sam to faktycznie sobie drzemnął.
-Hej. To ja. Jestem jak prosils-powiedziala z usmiechem i usiadla na jej lozko-Co tam?
- Oh... dwie sprawy.. Najpierw jedna... Wiesz, że uwielbiam instagram... Byłam ciekawa opinii o twoich koncertach, zdjęcia fanów itd.. Patrz co znalazłam....- i jej pokazała fotoski
- Można mieć fanów i są oni na koncertach, ale jak ta sama osoba pojawia się w Meksyku i Brazylii to chyba jednak jej coś tak nie tak... Myślę, że powinnaś uważać, bo to może jakiś psycho fan, któy cię non stop śledzi
-hmm chysb go kojarze z meeta...jak ma na imie ?moze to przypadek. Jest fanem i chcial byc na kazdym wydarzdniu... cos pisal pod Djeciami ze mna?
- Nie znalazłam nic więcej... Ale ciekawe z czego żyje jeśli ma czas jeździć za Tobą...
-wyglada na pracownika biurwego czy cos...nie martw sie Lucy. Sa tacy ktorych widzialam na pru koncertach i na meetach, a nawet piszs do mnie na twiterze, ze mnie wspieraja. Sa mili -usmiechnela di i pogladzila ja -nie martw sie
- Ten średnio wygląda na miłego... A teraz druga sprawa... ale musisz być cicho, si?
-Ok...sluhcam cie uwanie-powiedziala z powaga chociaz te i formacje puszczsla jednak bokiem
- Chodź...- powiedziała i zaprowadziła ją do nowego pokoju i pokazała, aby była cichoooo, cichosza... Usiadły na łóżku i słyszały jak leje się woda w łazience - Przygotuj się na magię...- szepnęła Maryśce na ucho
Byla zdziwiona -Ok. Alw co to ma byc...nie wiem o co chodzi. Pokaz magie...
No i ucichła woda i opasany w ręcznik do sypialni zajrzał magik i był zaskoczony widokiem panienek na swoim łózku
iw końcu maris amogła poznać tajemniceeee
Lucia się cieszyła jak dziecko - Ishiro... co za niespodzianka....
Maria sie skrzywila i az zaryla raczkami oczy -lucy wyprowadz mnie stad
- Nie mów Miguelowi...- powiedziała do Ishiro i pomogła Marysi wyjść z pokoju i spojrzała na nią - Ay... już dobrze, nie masz się czego bać, skoro pracuje dla Ciebie... Oddychaj!
-nie sadzilamze zobacze go nagiego tak wytatuowanego...mialas racje ze magia-zasmiala sie maria i usciskala ja -Estad loquiiootAa!
- To prawdopodobnie jedyna twoja okazja do zobaczenia Ishiro prawdziwego... W tych swoich garniaczkach czy dresikach już nie robi takiej magii... Niestety nie dojrzałam czy ma nowe tatuaże i będę musiała znowu się zakraść do jego pokoju, ale to dopiero jak wrócę z wakacji...Trafisz do pokoju czy Cię odprowadzić?
-Tragie. Daj ty juz mu spokoj nagiemu...tyñko ciekawe co znacza tr tatuaze mm-cmoknela ja w policxek -i nie kombinuj z tym fanem, na pewno nie jest psycho-dziekuje za zaangazowAnie. Tqm!-no i wrocila do miguela sypialni
i akurat miała takie super szczęscie, że przyszedł sms do Mikiego.... od Diany! Wysłała mu aktualne foto bachorka i dopisek "Żałuję, że nie jest nasza, spotkajmy się...D."
-co za idiotka...-maria sie wkurwila i skasowala tego smsa wiedzac e zle robi.
Ale tak sie wlurzyla nia, ze jakim prawem tak mu napisala ze szok. Wlazla do loZla i przytulila sie do nirgo mocna -my bedziemy miec dzieci....i nie bedziemy nic zalowac...
to się ocknął jak go chciała zabić! - Wszystko ok?
-chce miec z toba dziecko-dojebala nagle nakrecina tymi myslami