Nie jesteś zalogowany na forum.
-Nie wzielam ciuchow...musze pozyczyc cos od Luci...
Uśmiechnął się do niej - Świetnie wyglądasz, maleńka..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Dziekuje...kocham cie -mrugnela do niego -Mam chodzic w twojej koszuli?
- Jak tylko rodzice stąd wyjdą i tam ją ściągniesz - powiedział z uniesioną brewką. - No chyba, ze chcesz pograć w tenisa... Uważaj jestem jak Nadal
-Mozemy pograc w tenisa...ogram cie -podniosla brewki
- To się jeszcze okaże...- i podał jej rękę- To co chcesz? Pójdziesz sama do Lucii?
-Hmm. Nie...ty idz. I poprosc o cos dla twojej przyszlej zony...
zaśmiał się - Miałem nadzieję, że mnie to ominie... Sama najlepiej będziesz wiedziała co wybrać...
-Idz,idz, nie marudz -podniosla brwi
to ją złapał za rękę i pociągnął do siebie. - Pójdziesz sama, a potem zejdziesz na dół.. Kiedy zostaniemy sami pokażesz jak potrafisz i chcesz się bawić na kolanach, jasne?
Zaskoczyla si ei juz patrzyla na niego niewinnie -Jasne...
uśmiechnął się i ją pchnął na ścianę i ją pocałował
- Grzeczna dziewczynka.. Pośpiesz się, bo chcę, żeby wyszli jak najwcześniej...- i sam uciekł na dół
Nakrecil ja, wiec szybko poleciala do Lucii i nawet nie pukala -Lucyy!! Potrzebuje czegos sexy dla Miguela. Nie mam ciuchow ze soba...
Lucia aż w bieliźnie sexy, żeby amryska mogła polukać zerknęla na nią - Wow... Myślę, ze Miguel nawet nago byłby zachwycony widząc Cię... Co potrzebujesz? Shorty, sukienka?
-Nie wygladam tak dobrze jak ty -usmiechnela sie -Miguel woli sukeinki...poratuj...
lucia jej dała kryształkową kieckę ahhaa bez tej czarki podkładki
- Co myślisz o tej?
-Ale sa twoi rodzice...to wezme na wieczor -zasmialasie -A teraz cos sexy, ale zebym nie wygladalaprzy nich jak dziwka, ok? -smiala sie
Zaśmiała się - To by było ciekawe doświadczenie.. i podała jej sukienkę. - Chyba nie będą narzekać
-Ladna -usmeichnela sie -miguelowi sie spodoba?
- w pinkowej na pewno będzie zachwycony - powiedziała zacieszona
- Sama wybierz, którą wolisz
-Wezme ta ciemniejsza, fajnie eksponuje cycki -zasmiala sie
Lucia się szybko ubrała
- Jak się czujesz wiedząc teraz o Ishiro? Dalej się go boisz czy czujesz się bezpieczniejsza?
-Ciezko powiedziec...co to wszystko oznacza co ma na ciele?
- Ciężko się połapać w ilościach tych tatuaży..Nie wiem kiedy jeden się kończy, a drugi zaczyna... Ale każdy z nich oznacza każdą z jego ofiar... Po pierwszym razie szukałam w internecie... Tradycja yakuzy... tatuaż po każdej ofierze, więc Ishiro musi być wysoko w hierarchii..
-wiec jak sie go nie bac jak zabija?