Nie jesteś zalogowany na forum.
To objela go juz za szyje i calowala go coraz namietniej poczuta nadal po tymprzy altance
- hmmm chyba coś nas ominęło...- powiedział między besoskami
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Tak...ominelo ciebie-powiedziala i zabrala die za obciaganie jego kutasa
hahahha nie o to mu chodziło, ale nie narzekał - Oh.. wiesz jak zaskoczyć, kotku..
Haha wiedziala o co!
Nie ociagala sie tylko leciala bardzo zachlannie bo byla nakrecona. Razem z jajami ssala!
Ohh to się doczekała i jęknął z radości! - właśnie tak, Maria... Ssij je najlepiej jak potrafisz!
Jak jeknal to sie tak bardzo wysilala by byc lepsza i lepsza i przytrzymysala i nawet poplula je zeby sie lepiej slizgslo ha
no to znowu dostała co chciała- moja mała niegrzeczna dziwka...idealnie...- i nie wiedział czy lukać czy się tylko rozkoszować tym co mu dawała jak nigdy! sama od siebie
Scisnela mu do tego prostate po tej dziwce, bo chciala by z takimi jekami doszedl w jej buzce
no i to był jej błąd, bo jak go uciskała to on ucisnął a raczej docisnął do siebie, aby jego jajca mogły się jej na facjacie odbić hahah i przetrzymał
To sie krztusila i jej slinki duzo wyplywalo z buzki. Na szczescie sie nie porzygala:D
to kulturalne forum haha nie zwracamy hahah
No i ją puścił, aby odetchnęła, a potem znowu ją przetrzymał i wtedy się dopiero spuścił szczęsliwy
No to wypila i oblizala jego chuja calego i bylo jej troche wstyd, ze sie tak zachowala, sle niestety tak ja podniecenie wzielo. Wytarla sie i podniosla do prosten pozycji siedzacej ha -Dobrze?
to ją zmacał po wsu - Jeszcze pytasz? Cudownie...
Usmiechnela sie zadowolona z siebie, a potem wstala i odsunela sie od niego bez slowa.
- Na co teraz masz ochotę? - zapytał skoro się odsunęła
No to zeszla na 4 i szla powoli i seksownie do niego tak ze tyleczek miala ladnie wykesponowanh
Zacieszył się- Ohhh, chyba umieram, że mam to co najlepsze dzisiaj...
-Nie...masz mnie teraz i zawsze...-powiedziala seksownie do niego idac a potem zatrzymala sie
Przed jego nozkami
to się rozkraczył aby mógł ją lepiej widzieć - Co teraz zrobisz, maleńka?
Polizala go po wsu a pozniej po glowce penisa i pokrecila dupka -co mam zrobic?
- Chodź do mnie... będziemy się pieprzyć od tyłu na siedząco...
Wstala powoli i odwrocila die tylem fo niego, a potem usiadla na nim i napila sie z jekiem -Oh! Jest caly we mnie..
to mikie jeszcze rozpieszczał jej łechte
- Wiedziałem, że będziesz zadowolona.... zerżnięta tak jak lubisz...
Poruszala sie na nim sexy -Uwielbiam...-jeknela i poddawala sie temu