Nie jesteś zalogowany na forum.
-Czuje, ze czeka nas ciekawa przygoda-zacieszyla sie i przytulila go -Idziemy spac?
- Tak, pozwolę Ci się dzisiaj wyspać zanim jutro będziesz przezywać katusze..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-A moze jestes silniejsza niz myslisz?
Uśmiechnął się -. Jutro to sprawdzimy..
To pocalowala go i wtulila sie -Wiec dobranoc...milych snow. Jutro beszie super-zamknela oczy
- Dobranoc, kochanie...- powiedział widząc, że ona nieświadoma co to jest notowanie pod namiotem, ale uznał, że on się będzie dobrze bawił ahahha
No byla nieswiadoma, ale podeskscytowana dlatego. Wstala wczesniej od niej! I zeszla do kuchni i szykowala zarcie na wypadzik
Mikie spał aż go Damian nie obudził - Gabriel i ja nie mamy chwilowo czasu, musisz ją oddać innemu manago... Będzie czekał na Was o 12, więc się nie spóźnijcie...- i się rozłączył, a Mikie się skrzywił i się pozbierał z łóżka i zauważył, ze jej nie ma, więc się ubrał i poszedł jej szukać, skoro ona z kuchcikami wolała spędzać czas.
No bo chciala, zeby to bylo od niej co zabiora ha
Dali mu znac, ze ona w kuchni szykuje
Mikie zajrzał w takim razie do kuchni i się uśmiechnął - moja żona w kuchni.. Co za niesamowity widok taka gwiazdę widzieć tutaj..
To podleciala i sie rzucila mu na szyje i go pocalowala -kocham cie-rzekla za slowo moja zona
Aż się zaskoczył jej reakcja - oh tak bardzo się stęskniłaś?
-Bardzo. Zawsze za toba tesknie -udmiechnela sie -Zrobilam snidanie i jedzenie na wycieczke
Uśmiechnął się- Ah.. no tak, zapomniałem o biwaku... ale najpierw musimy wpaść do wytwórni.. o 12 mamy spotkanie
-Ohh-zaskoczyla sie -No dobrze. Uwinieny sie tak szybko i lecimy-udmiechnela sie -Zjedzmy...
- Jeszcze zatęsknisz za cywilizacją
-Oj jestem tego pewna...po jednym dniu-zasmiala sie
- Zobaczymy jak Ci pójdzie... - i zabrał się za śniadanie.
Jak zjedli to poszla sie ogarnac.
Poprosila wczesniej sluzki by im zapakowali to zarcie ktore zrobila. Jak sie ubrali i ogarneli to pojechali na 12 na spotkanie
Przyjechali i pakowali sie. Tez zarcie ktore maria rano im zrobila na wyjazd -Ale szkoda, ze Gabriel ze mna nie pogadal najpierw: to przykre.
Mikie się uśmiechnął. - przecież to nic takiego, skarbie... Nadal będziemy się widywać na imprezach
-Wiec, ale tak sie robi. Dobrze nam sie pracowalo, wiec powinien powiedziec osobiscie.
Podszedł do niej i ją objął - za to z braku Damiana chyba się cieszysz..
Zasmiala sie -Jeden problem z glowy. Nitk nie bedzie mi mowil niemilych rzeczy
- to fakt, będzie święty spokój, nareszcie...