Nie jesteś zalogowany na forum.
Jak się wierciła na łóżku to podszedł do niej i ją zatrzymał - Hej, nie spiesz się nigdzie... Jesteś jeszcze słaba..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Miala taka minke i jkies migawki w glowie, ze z kims byla. Same dobre chwile na szczescie. I nawet spacer za reke w nieszczesnym lesie.
to jak go kusiała tak to ją dotknął i chciał ją pocałować, ale w ostatniej chwili się zatrzymał
-Nie…-wyszeptala jak przerwal ha -Zrob to…
W takim razie jak go zachęcała! to ją delikatnie pocałował
Odwzajemnial i nie planowala przerywac. Nie wiedziala kim on jest, ale wiedziala, ze go kocha. Jednak tego nie mowila glosno
Oszczędzał ją, więc po chwili sam przerwał pocałunek i ją przytulił, bo widział światełko w tunelu, że coś jeszcze z tego będzie, skoro go nie odepchnęła
Ona go tez tulila ale nic nie mowila bo bylo jej glupio
To on pierwszy przemówił - Powinienem iść... Zanim to się źle skończy...
Odtulila i spojrzala na niego wzrokiem kotka -W porzadku…przepraszam…
- Do zobaczenia... - powiedział i jeszcze w policzek ją cmoknął i poszedł sobie, żeby jej nie zaszkodzić
-Massimo…-rzekl po cichu i jej lezki polecialy. Zamknela oczy i zaraz zasnela
Wiadomość dodana po 16 min 38 s:
Maria w nocy zostala odlaczona od kroplowki. Obudzila sie i jak juz byl bez kabelkow to wstala powoli mimo ze ja bolal brzuszek i poszla do lazienki. Wziela swoje rzeczy z reklamowki. Ofc bluzka byla do niczego. Ale zamiast niech ubrala gore od pizamki we flamingi gahah swoje shorty, buty i reszte i postanowila isc. Na szczescie miala karte kredytowa w spodniach. Dlatego tez nad ranem jak bylo jeszcze ciemno wykradla leki przeciwbolowe i uciekla ze szpitala niezauwazona
Jak nie był skuty to miał ich gdzieś, pilnował się tylko, żeby w ryj im nie dać, żeby nie pogarszać swojej sprawy. Jak tylko dotarli do szpitala to się kierował do sali operacyjnej, ale został rpzed wejściem i czekał na lepsze wieści.
Dalo sie na szczescie zatamowac krew, chociaz stracila jej duzo i musieli jej troche przetransportowac by zyla. Jak sie wszystko udala to zawiezli ja na pooperacyjna. Gdzie odzyskala pamiec ale jeszczd nikt nie wiedzial!
-Ok, ona zyje, wiec jedziesz znami-i w koncu skuli go znowu bo nie mieli calefo dnai na niego
to znów się szarpał a jak! - Nie możecie znów mnie za to samo aresztować!! Moja adwokat już raz załatwiła, ze wyszedłem! teraz to samo zrobi... będzie szybciej na komisariacie niz wy!
To dwoch go trzymalo jak sie szarpal -Bedzie proces to to wyjasnisz.
I go zaprowadzili do auta i pojechali.
Wiadomość dodana po 06 min 49 s:
Zadzwonili do Gii starych ze ona tu jest.
Gia sie po paru godzinach ocknela.
No i ofc tatuś wykończony psychicznie i fizycznie! zjawił się u córeczki! i czuwał jak przy Maryśce ehhh
-Hej…tato…juz wszystko dobrze-powiedziala jak byl przy niej. Boze biedny on:(
ja nie wiem kiedy on spał!!! Już biednemu się oczka zaszkliły jak się odezwała - Nie możesz nas tak straszyć, córeczko... w domu by Cię to nie spotkało... jak się czujesz?
-Dobrze…nic sie nie dzieje-jej tez sie zaszklily jak go widziala takiego -Juz wszystko pamietam…pewnie ten krwotok byl przez to…wszystko wrocilo na swoje miejsce…tato, musisz odpoczac…
- Jesteś pewna, że jest dobrze i że wszystko pamiętasz?
-Tato, jestem pewna. Mam zaczac opowiadac historie z naszego zycia? Przyjdzie na to czas…ale teraz prosze wroc do domu…mi juz nic nie grozi…a tak mi przykro, widzac jaki jestes zmeczony…powiedz mamie, ze nie ma sie o co martwic…
- Nic mi nie jest... Zostanę z tobą, mama ma opiekę, a poza tym teraz odpoczywa...
-Kocham cie tato…-powiedziala do niego skoro chcial zostac -Musze zadzwonic na policje i powiedziec ze wrocila mi pamiec i ze to strzelal ktos inny, nie Massimo. Massimo mnie trzymal za reke…
- Skarbie... to jeszcze o niczym nie świadczy.... mógł mieć broń obok Ciebie...