Nie jesteś zalogowany na forum.
- Nic na siłę, najważniejsze, że mniej więcej kojarzysz to miejsce... W przypadku samotnej wyprawy masz duże szanse się nie zgubić..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria miala skape -Skad wiedziales wtedy, ze jestem w hotelu?
Uniósł brewkę - Hmm....mam znajomości Maria...
-To szkoda, ze wczesniej mnie nie znalazles...
Westchnął - No cóż.... Widocznie Massimo bardzo zależało, aby mieć Cię tylko dla siebie...
Nie rozumiala czemu jej go podpycha ha -Moze...
Nie zamierzał chwlaić się pomocą Fedu, ale cóż, Massimo mu nie było szkoda... - Wysłał mi wasz filmik... - powiedział rozglądając się dookoła..
-Tak? Jaki? Nic z nim nie nagrywalam...-zdziwila sie patrzac na niego
- Hmm więc widocznie nie pytał o pozwolenie... pod prysznicem...- i zerknął na nią jak taka pewna była, że nic nie istnieje.
-Co...? Filmik mnie i jego pod prysznicem? Co?-w ogole nie mogla uwierzyc! -Nie wiedzialam, ze cos nagrywa...skasuj to...
- To chyba niewiele pomoże... Massimo może to puścić w świat... twoi fani będą zachwyceni...
-Dobra...wal sie-powiedziala odchodzac od niego, bo nie pomagal tylko dobijal! Wyciagnela telefon i dzwonila do Massimo!
nie wiedział o co chodzi i miał podejść, ale dzwoniła, wiec tylko ją obserwował.
A Massimo odebrał - Słucham...- odebrał nie wiedząc kto dzwoni:(
-Massimo? Tu Maria...-powiedziala, bo nie chciala od razu sie pluc o film jak sama nie wiedziala czy dobry numer dostala ha
- Cześc, stęskniłaś sie? Spotkamy się? U mnie, u Ciebie? - bo wiedział, ze marzy o kolejnym orgazmie z nim!
-Wiem, ze wyslales film do Miguela...nas pod prysznicem...dlaczego? Dlacczego nas nagrywales bez mojej wiedzy? Co chcesz z tym zrobic?
Massimo się roześmiał. - Powiedział Ci? Cienias... Powiedzmy, że to na pamiątkę... Gdybyś nie chciała więcej tak się bawić, to pozostaną mi wspomnienia...
-Zle sje z tym czuje, ze to nagrrales...i mam obawy. Wiem, ze jestem osoba medialna. Nie chce zeby to pojawilo sie w internecie. Nic z tym nie zeobisz, obiecujesZ?
- Daj spokój... Nie zamierzam tego nigdy wysyłać... Za kogo Ty mnie masz! Uratowałem Cię od tamtej staruszki i się zabawiliśmy, nic Ci nie zrobię Maria... Przecież Ci powiedziałem, dlaczego wtedy nie do końca Ci powiedziałem prawdę.... Było Ci dobrze, wręcz cudownie, więc nie wiem jak możesz teraz myśleć, ze się tobą zabawiłen... Ranisz moje uczucia!
Bardziej odeszla od Miguela i juz sie lapala za glowke -Przepraszam...nie o to mi chodzilo. Nie chcialam cie oskarzac czy urazic. Rozumiem, ze wtedy nie myslales trzezwo i pamietam, ze mnie uratowales...-westchnela
- Więc moze jednak spotkamy się i na spokojnie porozmawiamy?
-Wysle ci pozniej smsa...-powiedziala i sie rozlaczyla.
MAssimo więc poszedł się szykować. Miguel podszedł jak już nie rozmawiała. - Z kim rozmawiałaś?
-Z Massimo. Powiedzial, ze nie rozesle tego nigdzie, ale musimy porozmawiac. Mam sie z nim spotkac,
Ale nie wiem gdzie.
Zszokował się - Co?? Nie ma mowy Maria! Nie zgadzam się na to!