Nie jesteś zalogowany na forum.
-Dobrze, dziekuje...ale na pewno ci nie przeszkadzam? Przede mna byles przyzwyczajony do mieszkania samemu? Czy mieszkales z diana?-bo tego nie wiedziala chyba
- Mieliśmy się pobrać.. więc mieszkaliśmy razem...- powiedział, bo nie widział sensu, aby to ukrywać.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Wiec chyba ci nie bede przeszkadzac...
- Ani trochę mi nie przeszkadzasz, kochanie
-Dobrze. Zjedzmy i zmywajmy sie-powiedziala i zaczela jesc jak jej troche nerwy zelzyly. Kuzyni tez miguela obserwowali. A jakas sasiadka nawet skomentowala milo -Ale jestescie piekna para z Maria. Az milo popatrzec.
Mikie się uśmiechnął- Dziękujemy...
-A prosze bardzo. Maria zawsze tska mila i pomocna. Prosze ja szanowac -zacieszyla sie sasiadka
-Szanujemy sie. Dziekujemy Pani-usmiechnela sie Maria
-Podobna do mamy...Adela zreszta tez byla podobna...szkoda, ze tsk szybko odeszla.
- Ja również bardzo żałuję, że nie miałem okazji jej poznać.. Wykonała świetną pracę wychowując Marię..- bo wiadomo, że tatusiek tylko plemnik dał haha - Lepiej nie mogłem trafić z wyborem ukochanej.
No to Maria go zlapala za raczke i pomiziala za to -Dziekuje za te slowa, Miguel.
- nie masz za co.. Dobrze wiesz jak jest, chociaż czeka nas rozmowa... - powiedział patrząc na nią, bo pamiętał, że bawiła się jego telefonem!
-Rozmowa? A cos jeszcze chcesz wyjasniac?
- Jak zostaniemy sami, kochanie...
-W porządku. Porozmawiamy -powiedziala i zjedli obiadek i wypili kawke. Tamci troche powspominali cioteczke,ale juz taka stypa bylahaha ze nie bylo po co dalej siedziec. Wiec sie pozegnali i pojechali do domku.
hahaha to jak podkusiłaś! to do tatusia wpadł niezapowiedziany gość
Hahah tatus otworzyl bo die nie spodziewal nic -tak?
- Oh Cristobal... nareszcie mamy okazję się poznać... Może porozmawiamy o interesach przy tej waszej tequeli? Córeczka w domu?
-nie wchodzi w zadne interedy juz.
Corka tutaj nie mieszka od dawna. Nie wiem gdzie jest-bronil ja
- Oh jeszcze ci nie złożyłem dobrej oferty.. ale już rozumiem, że Maria charakterek ma po Tobie... no nic, może ją zaprosimy na nasze biznesowe spotkanie? Bardzo nie chciała, abyśmy się poznali...
-Skad znasz Marie?!-wkurwil sie cRistobal
- Oh spędziliśmy trochę czasu razem.... małe wakacje w Palermo... Chociaż ona lubi to nazywać porwaniem- powiedział uśmiechając się milusio. - Nie wyjaśniłes jej nigdy jak wyglądają takie sprawy?
-co jej zroviles lajdsnku! Zgwalciles ja?!
Fedu się zaskoczył. - Ohh spokojnie... Jest grzeczną dziewczynką, nawet nie patrzyła gdy miała okazję... Nie jestem taki zły...
-A kto jest? I czego chces odebmnie i od Marii?
- Oh Cristobal.... wyluzuj.... Jesteś bardziej spięty niż Alejandro.. aj dla ciebie to pewnie Miguel...
-Jest z wami? Oszust pieprzony.oszukal nas i zabral mi Marie....