Nie jesteś zalogowany na forum.
- Nie będziemy teraz tym się przejmować... Wracamy do domu, twój ojciec ma się dobrze i nic mu nie będzie- spiorunował crisa, bo za to, że mu przyłożył jeszcze przyjdzie czas zapłaty! - Nic tu po nas Maria...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Maria...-rzekl cristobal patrzac na nia, ale wiedzial, ze musi zostac,zeby poinformowac Miguela, chociaz sie bal, ze go zabija. -Kocham cie, coreczko.
-Tato...wsxystko bedzie dobrze...-spojrzala na ojca chociaz tez sie bala, a potem na Massimo -Nic mu nie bedzie, tak?
Massimo przewrócił ślepkami i okazał łąskę - Ok, możemy zabrać go ze sobą, jeśli tak się o niego martwisz...
-Nie, nie! Po prostu niech ci lajdacy juz nic mu nie robia. Chce jechac tylko z toba-zlapala go za raczke. Nie mogla pozwolic by swiadka jeszcze zabrali ha
hahaha no życie hahaha - Też uważam, że by nam przeszkadzał w samolocie - uśmiechnął się, bo spoko, że chciał ją bzyknąć haha - więc jeśli nic stąd nie potrzebujesz i nie zapraszasz do siebie to chyba możemy w końcu ruszać.. Nie mam zamiaru rano spotykać się z tym bezczelnym mIGUELEM
Telefon jej sie rozladowal to nie bylo slychsc, ze on dzwonil. Za to mogl odsluchsc skrzynke!
Telefon lezal na podlodze nadal. Maria bala sie z nim isc do sypialni czy cos, ze wlasnie sie na nia rzuci -Chodz najpierw do kuchni. Opatrze twoja glowe.-chciala zysksc na czasie
- Nic mi nie jest, naprawdę... Tylko kiepsko wyglądało, widocznie teść nie jest zadowolony z twojego wyboru.... Kiedy pozna nasze dzieci może będzie mu lepiej...
-Oh...to chcesz miec ze mna dzieci...niewiedzialam, ze tak na powaznie mnie traktujesz, Massimo...
- Nie od razu, najpierw nacieszymy się sobą... Jeszcze młodzi jesteśmy.... twój ojciec stary też nie jest... Omówimy to w czasie podróży...
-Tak...a gdzie lecimy? Do Palermo? Na pewno nie chcesz zebym cie opatrzyla. Boje sie o ciebie.
- Najpierw zabawimy w Hiszpanii.. Palermo to zbyt oczywisty wybór - i w koncu Mikie się do niego dodzwonił - O popatrz, kto dzwoni... księciunio ciemności pewnie się zorientował, że nie ma Cię obok...
-Odbierzesz, kochanie? -zapytala niewinnie, a jak Massimo nie patrzyl to spojrzala na tych dwoch cweli z przebieglym usmieszkiem, ze to jej ufal a nie im
nie wierzyli, że muszą się płaszczyć przed taką suką hahah nie wiedzieli co ich szefowie mają nie tak w kierunku swoich panienek hahaha Massimo objął maryśkę, bo chciał, zeby Mikie poczuł jego triumf - Czego pragniesz, Arango? Pogódź się z tym, że przegrałeś... Maria wybrała mnie i nic już nie możesz zrobić...
- Policja już po Ciebie jedzie... Tym razem Federico już Ci nie pomoże, módl się, abyś miał możliwość zgnicia w pierdlu, bo zdecydowanie wolałbym Cię zabić.... Wypuść Marię i Cristobala, załatwimy to honorowo, sam na sam...
- Nie ma czego załatwiać... Masz pozdrowienia od mojej przyszłej żony...
Juz chciala krzyczec do Miguela, ze maja bron i ma uwazac, ale nie wiedziala gdzie on jest i czy wczesniej ich nie pozabijaja-Pozdrawiam! Wiesz, ze cie nie pamietam,wiec odpusc sobie. Zaraz wyjezdzamy daleko.
- Maria przestań pieprzyć! CO ma to wszystko znaczyć?! Jakim cudem Massimo jest z tobą?! Czego nie zrozumiałaś kiedy kazałem CI się od niego trzymać daleka?!
Powiedziala, ze go nie pamieta, wiec uznala, ze zajarzy, ze ona oszukuje! Niewiedziala juz czy on nie skumal czy co. -nie znamy sie! Z jakiej racji mialam ciebie sluchac? Chce byc z Massimo! -i jeszcze rzekla glosno do massimo-Wychodzimy juz od ojca czy jeszcze rozmawiamy z nim?
- W dupie mam to czego chcesz! - nawrzeszczał na nią, bo jak mogła mu tak rzec!
Massimo się cieszył - Wychodzimy, nie będę tracił czasu na ta jałową gadkę..
Maria wykorzystala wszystko co ma. Czyli talent aktorski i spryt hahh nie miala wiecej! Nie umiala sie bic nie umiala strzelac!:( chcialo jej sie plakac, ale jeszcze sie powstrzymywala -Dobrze...
to Massimo rozłączył mikiego i zeszli na dół i był milusi i otworzył marysi drzwi- Zapraszam... ochrona pojedzie kolejnym samochodem..
-Massimo, posluchaj...-nie wsiadala jeszcze i panikowala juz -troche sie obawiam...a jak mnie za miesiac czy dwa zostawisz?
- wtedy będziesz mogła wrócić pocieszyć naszego Miguelita... - powiedział rozbawiony.
-I nie zobaczylbys wiecej naszych dzieci-odparla i juz wsiadla bo co mogla
ale massimo nie zamknął drzwi, bo zgłupiał - Słucham?? Jesteś w ciązy?? - zapytał zszokowany
Hahaha mowila o tych ktore on planowal u cristobala z nia haha ale jej dobry pomysl wjebal na dalsza rozmowe, wiec wysiadla do niego -Jestem...wtedy tylko z toba spalam, wtedy w hotelu...chcialam ci powiedziec w innych okolicznosciach...bedziemy mieli dziecko...
Ale źle wybrała moment, bo akurat Mikie podszedł od tyłu Massimo, aby ją zostawił, a tu taka nowina hahahah
Starał się skupić na swojej pracy i mierzył do Massimo
- Każ chłopcom oddać broń i puść Marię, a nikomu się nic nie stanie...
Massimo dalej przeżywał nowinę, więc jakoś nie przejął się Mikiem - Jak widzisz, Maria jest wolna i robi to na co ma ochotę... i wybrała mnie...