Nie jesteś zalogowany na forum.
- Potem wyjeżdżam... - powiedział skoro się zainteresowała..- więc możemy wyskoczyć na jeszcze jeden szybki numerek..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-To dobrze, ze wyjezdzasz...spedzimy, ze soba mniej niz 2 h, bo zaraz skoncze jesc...
- w porządku... Powinnaś bardziej wierzyć w ludzi niż w plotki... - zostawił kase za uch sniadanko i wrócił do swojego mieszkanka skoro tak nim poniewierała!
-Przeciez ci wierzylam od poczatku...to ty mnie oklamales...-powiedziala juz do siebie jak zostala sama -Poprosze jeszcze tequile! -zawolala do kelnera i jej pociekla lezka.
Dała się robić jak chciała haahha Massimo wrócił do chatki i zbierał swoje rzeczy. Przez jej foszki nie oddał jej jeszcze hajsu haha uznał, że podrzuci jej to do chaty w stolicy i więcej nie bedzie jej oglądał.
Maria przezywala go i pila dlej sama od rana -To ostatni razkiedy placze przez ciebie...
a massimek nic o tym nie wiedział:(
A taka byla wczesniej przy nim mogl sobie przypomniec
kelnerowi bylo przykro jak jej podawal te tequile, a ona sie upijala i plakusiala.
-No juz...prosze na mnie tak nie patrzec. Zaraz ide...-powiedziala Gia
Nie miał covida, wiec i sklerozy! Ofc, że pamiętał, nie on przecież dał jej kosza a ona jemu! Jak miał wszystko gotowe to spakował się do samochodu gotowy do drogi powrotnej
Na szczescie kasa, ktora zostawil Massimo starczyla na jej szalenstwa alkoholowetez, bo nie miala nic przy sobie. Wstala powoli-Dziekuje...-powiedziala do siebie bo nie bylo kelnera obok ha Westchnela glosno i poszla bujajac sie naboczki do domu
To pewnie jak Massimo jechał na lotnisko to się napatoczyła na drogę i prawie ją rozjechał! - Odbiło Ci?! - zapytał jak w ostatnim momencie jej nie posłał na tamten świat albo szpital.
To raczka walnela w maske i sie nawet zasmiala -Uwazaj jak jezdzisz.
- Ja?? To ty wpadłaś na drogę jakbyś była nieśmiertelna! Co się stało?? Upiłaś się z powodu mojego wyjazdu? Kiedy zdążyłaś się tak zalać?
-Przed chwila. wlalam w siebie duuuuzo tequili. No tak...to przez ciebie...
rozejrzał się dookoła, a potem ją złapał za ramię- nie bedziemu tutaj rozmawiać... - i wpakował ją na miejsce pasażera i zapiął jej pasy i ofc, że znowu ją zmacał po kaczych udkach i cipce, skoro miała strój. - Zaraz się będziesz mogła wyżalić..
-Ayyyyy myslisz, zejestem taka pijana? Wiem, ze mnie dotykasz. Jestesbardzo bardzo zly.
Uśmiechnął się i wrócił na miejsce kierowcy. - Powinnaś teraz w odwecie mnie dotykać pokazać jaka jesteś niegrzeczna - i zawrócił do chatki.
-Masz takisamochod, wynajmujesz taaaki paartament. Niezle jak na modela mechanika -powiedziala jak dojechali i starala sie wyjsc z wozu, ale bylo ciezko bo nie mogla odpiacpasa hahah i sie szarpala z nim
Puścił jej uwagę o hajsie bokiem i pomógł jej wysiąśc jak się szarpała z pasem - To nie jadowity wąż... Idziemy...- powiedział i ją zaniósł do domku, skoro z pasem miała problem, to nie chciał wiedzieć jak nóżkami przebiera po takiej dawce alkoholu i bezczynnego siedzenia!
No to byla taka mila na alkoholu, ze jak ja nioslto go calowala po szyi itrzymala mocno.
to raz dwa poradził sobie z zamkiem zmotywowany przypływem czulości Gii i ofc, że ją zaniósł aż na łóżko w sypialni i delikatnie odłożył, zeby nie zwróciła alkoholu i się do niej przykleił. - Kazałaś mi długo na siebie czekać... - powiedział i ją pocałował w usta
To tez go calowala skoro sie upila i nie miala hamulcow -zakochalam sie w tobie...
Uśmiechnął się - Idealnie... powiedział i jak się poczuwała to nie marnował czasu! rozwiązał jej majtki i rozpinał swoje spodnie, żeby przypieczętować jej brak cnoty
co on jej robil:(
Teraz jegochciala i nie myslala inaczej. Calowala go dalej namietnie i czekala tylko az znowu poczuje go w sobie. W konco tylko jedna cala noc go miala ha
właśnie dlatego! więc jak uwolnił swojego weselnego pytona! to zdjął koszulinkę i podkoszulek....dalej ją całując rozwiązał jej staniczek, mogła mieć swoją katankę jak jej zimno było abahaha - pragnę cię, Gia..