Nie jesteś zalogowany na forum.
Uśmiechnął się- A czy ja lubię być dyskretny? Mogę je rozerwać, maleńka..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Ale nic nie rob...dopijemy szampana...-powiedziala bo nie chciala by rozrywal. Rozgladnela sie i sciagnela z siebue majteczki.
uśmiechnął się zacieszony i popił szampana.- Bardzo grzeczna z ciebie dziewczynka.. Jak się ściemni to będę twoje kajdanki...
Wpakowala mu do raczki te majtki-wiec wez je...
to był bezczelny i odłożył kieliszek i w rączkach rozciągał jej majtki na widoku i wysokości jak ekran na fotelu hahaha
To mu szybko raczki zlapala i na dol wziela -Jestes niemozliwy.
zaśmiał się. - Dlatego tak mnie kochasz...- no i co dobre szybko się kończy, więc mikie schował majciochy i wystartowali, hop siuuup
Trzymala go za rasie, ale nie stresowala sie zbytnio. Jak juz wyrownAli to znowu napila sie szampana
to on ją wtedy zaczął macać po wsu. - Chyba już się nam należy odrobina przyjemności. - powiedział z niewinną minką
sprawdz link na dole w paris
Sama dotknela go po udzie -Tak myslisz?
uśmiechnął się - Jestem pewien...i chyba nie chcesz negocjować... Podoba Ci się taka rozrywka, kochanie..
-Ty mi sie podobasz, zboczencu-zasmiala sie i scisnela go za krocze
to ją bezczelnie zmacał po cipce! - Nie jestem zboczeńcem, skarbie
-A kim jestes? -zapytala i zlapala go za raczke
- twoim facetem, którego ubóstwiasz... I to ty pierwsza mnie dotknęłaś..- powiedział z niewinną minką.
-Ale juz nie dotykam -podniosla brwi -Jestesmy wsrod ludzi. Nie mozemy sie dalej posunąć...
Uśmiechnął się. - Dlaczego nie możemy? Myślisz, że dlaczego lecimy wśród ludzi? Nie zamierzam pozwolić Ci na spokojny lot, złotko...
-Miguel...-zaczela i przyszla stewardesa z napojami ha jakby sie jeszcze komus zachcialo
maria ofc zabrala swoja i jego raczke od niej i sie zawstydzila -Ja dziekuje...
Mikie był zadowolony jak ten kolo - A ja bardzo chętnie skorzystam... dziękuję.- i sobie wziął soczek, aby mieć na zmianę do szampana ahhaha
-Prosze bardzo. Niedlugo podamy posilek -powiedziala z usmiechem stewardesa. Oblukala ich jeszcze i poszla dalej.
to mikie popijał szampana. - Co chcesz jej pokazać następnym razem?
-Powiem, ze mnie molestujesz -zasmiala sie
roześmiał się - Na pewno uwierzy..
-A czemu nie? -zapytala i zaczela go calowac
to odwzajemnił - Bo widzi jak na mnie lecisz...- powiedział między besoskami i znowu wrócił do macania jej po udkach