Nie jesteś zalogowany na forum.
-Moge przestac, Miguel -odsunela buzke
Zaskoczył się- Kochanie... to nic nie zmieni... Odsuniesz się, ale nadal mnie pragniesz...masz to wymalowane na twarzy...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Niemozliwe -i miala taki zaciesz
to ją złapał za ryjek i ją sam pocałował.
Oblotla juz go za szyje raczkami i odwzajemniala, bo sie tylko droczyla przecie.
dlatego nie rzekł, że ma kurwiki w oczach hahahah - Jesteś moja...- szepnął i musiał ją znokautować! więc się pchał do jej cipki i od razu gwałcił jej łechcinkę
Zapomniala sie przez to na chwile -Jestem twoja -odpowiedziala i poddawala sie mu
to poszedł dalej i się wpakował paluszkami w jej cipkę. - Pragnę Cię, maleńka...
Gdzie byla juz mokra -Miguel...a ja pragne ciebie...-mruknela cicho
to musiał być milusi haha - Mmm... czuję jak bardzo....- powiedział jeszcze się do niej ciesząć!
To byla zarumieniona -Bardzo, bardzo..
- I tak aż uda Ci się dojść, kochanie... Wiem, że potrafisz...- powiedział rozpychając się paluszkami
-Ale...zaraz ktos tu przyjdzie...
- I co z tym zrobimy? Mam Ci dać szybki orgazm?
-Albo dokoncxymy pozniej...-powiedziala chociaz nie za bardzo chciala
Uniósł brewkę- Nie lubisz czekać...- i dorzucił paluszka w jej cipkę,a kciukiem drażnił łechcinkę.
To juz sie wiercila po siedzeniu i chciala sie mocniej nabijac na paluszki. Jeknela
- Pokaż jak mnie pragniesz, kochanie...- powiedział zerkając jak się ona wierci na fotelu
To sie sama nabijala na niego i juz niemogls wytrzymsc -Mmmmm, o tak...
to wrócił do całowania jej, aby za głośno nie jęczała haahah - tak, dojdź dla mnie, kochanie..
-Scisnij jeszczce lechtaczke, kochanie-szepnela do niego
to sobie dopomógł drugą rączką i podwinął jej kieckę, aby mieć na widoku jej cipkę hhaha i ścisnął jej łechcinkę tak jak chciałą
To ruszala sie coraz szybciej. Scieklo jej na fotel;( i doszla juz intensywnie. Jeknela przy jego ustach.
to był z siebie zadowolony i ją pocałował. - Moja mała dzielna dziewczynka...
Zaslonila cipke sukienka ha patrzyla na niego i zagryzla jeszcze warge -Stracilam nad soba kontrole...