Nie jesteś zalogowany na forum.
-Nie no...z kolezankami pewnie nie...i z Tonym tez nie-usmiechnela sie
- Hmm to z kim ostatnio rozmawiałaś o naszym sexie?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Z toba-zacieszyla sie
zaśmiał się. - Więc mam rację....
-No bo nie bylo okazji...cos chyba tylko Lucia wspominala, ze nue dasz mi wytchnienia
to się zaskoczył.- Słucham? Rozmawiasz z moją siostrą o naszym sexie??
Zasmiala sie -Ona sama o tym wspomniala.
- Aż się boję myśleć co już wie...
-Ale to twoja wina. Musiales sie wczesniej chwalic co lubisz albo sprowadzac duzo panienek skoro wie-wystawila mu jezyk
- na pewno nie opowiadam jej o zabawkach... Gdyby staruszkowie się dowiedzieli zeszliby na zawał
-Serio?-zasmiala sie -A moze maja podobne zabawy?
- Chryste, Maria.... Nie chcę nawet o tym myśleć
Chwycila go za buzke jedna raczka i pocalowala -Rozsmieszyles mnie-udmiechnela sie i tatus przerwal sniadanie bo sam dzwonil-Odbiore...
- OK, zaczekam aż skończysz..
-Miguel ci powiedzial?-zapytal tatus
-Nie...a o czym?-zapytala do tel ale zerknela na Miguela
-Myslalem, ze juz rozmawial z toba, ale widac nie mial odwagii. Stala sie okropna rzecz, Maria...
-Co sie stalo?-zapytala i wstala od stolu
-Znalezli ciocie Adele martwa w lesie...
-Ale...ale jak to? To nienozliwe...
-Zamordowali ja...wydaje mi sie, ze to grozba kartelu...
Na szczęście Mikie nie słyszał jak go nazwał tchórzem! Ale po tym co mówiła Maryśka domyślił się bezproblemowo, że tatuś z tą samą nowiną dzwoni. Czekał aż Maryśki skończy i zacznie się armagedon:(
Marii sie zebraly lezki do oczu.
-Maria, bardzo mi z tym zle...mysle, ze to wina Miguela. Odkad aie wtracil wszystko jest nie tak...gorzej. Groza nam. Ja utrzymywalem to z dala...a teraz zabili Adele....
-Jak mozesz tak mowic? To nie jego wina!
oooo tego mikiemu nie powiedział, ale już się Mikie szykował, że zaraz maryśka powie dokładnie to samo co ojciec, aż sobie westchnął, że dzień się tak szybko zjebie
-Juz nie chce rozmawiac, tato...-powiedziala i byla przejeta ze wybiegla na podworko
to się mikuś zdziwił, ale wyszedł za nią, żeby nie wpadła pod konika... albo gwałciciela ahha
Poplakala sie, ze musialo to spotkac cioteczke. I jeszcze te slowa ojca, ze to wina Miguela
to pewnie gdzieś rpzy drzewku wylewała morze łez. Mikie do niej podszedł i ją objął.- Bardzo mi przykro, kochanie...
-Nie mialysmt kontaktu od dawna, ale to byla dobra kobieta...-powiedziala starajac sie nie plakac i lukala na Miguela -Nie zasluzyla na to.
- Wiem...nikt na to nie zasłużył...
-Tata mowi, ze to twoja wina i to mnie tez boli...bo wiem, ze nie.