Nie jesteś zalogowany na forum.
Westchnął sobie- Maria... Diana nie jest dla ciebie żadnym zagrożeniem... kontaktujemy się tylko w kwestii dziecka, nic więcej...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Kontaktujecie sie? Co pisala?-zapytala bo nie wiedziala o tym skoro robil to po tajniaku -Ja mowilam o Batmanie i reszcie...
Westchnął sobie.- Wczoraj zaproponowała, że mogę się z nią wybrać na wizytę....odmówiłem, dzisiaj wysłała zdjęcie...i cóż... nawet cię pozdrowiła... A resztą się zajmę.... Nie pracuję z takimi ludźmi, więc zrobię co w mojej mocy, abyś była bezpieczna..
Wiedziala, ze tak bedzie z tymi wizytami Diany. Westchnela -Dostales zdjecie? Co poczules?
Uznał, że musi się podlizać Maryśce, skoro już się wsypał.- Hmm... już mnie nierealne to dla mnie ... Co poczułem? Zastanawiałem się jak my będziemy to odbierać kiedy będzie to nas dotyczyć..
To mu sie udalo, ze sie az tak nie przejela. -Pewnie insczej...radosniej, bo bedziemy w tym razem.-cmoknela go w usta -Nie zapomnij, ze cie wspieram. Bede ci pomagac...
Uśmiechnął się - wiem o tym... Ale teraz jest czas tylko dla nas.. Której nalewki chcesz spróbować?
-Ja wszystkie po kolei...
spojrzał na nią- Jesteś pewna?
-Tak-zasmiala sie -A ty bedziesz sie oszczedzal? Nie sprobujesz juz nigdy takich trunkow.
zaśmiał się- No wiesz.... te kolorowe trunki to raczej takie.. hmm... damskie klimaty...
-To od owockow a nie sztucznego zabarwienia dla kobiecego efektu...ty prawdIwy mezczyzno -zacieszyla sie
- Ale są strasznie słodkie... Jak byłem młody to próbowałem..
-Dobra, dziadku. Twoje zdrowie -zasmiala sie i chlusnela sobie pierwszy z brzeg
to jak go styrała! to też sobie nalał i chlusnął - jezu, cukrzycy można się nabawić od tego
Zasmiala sie -Nie marudz. Bardzo smaczne. Sprobujemy kolejna...-i polala
pocałował ją w szyję. - Chciałbym spróbować Ciebie...
Zagryzla warge i usmiechnela sie do siebie -probujesz...
- NIżej też...- powiedział i ją zmacał pod stołem
-Jeszcze musisz troche poczekac-powiedziala lapiac go za te rsczke
uśmiechnął się - Cierpliwość nie jest moją mocną stronę, kochanie..
-A najadles sie juz? Mozemy pojdc odpoczac do pokoju...tylko ten koles-skrzywila sie lekko
- hmm... możemy odpocząć, a potem wyskoczymy gdzieś jeszcze, co ty na to?
-Nie ma problemu -usmiechnela sie. Wtedy gospodarz przyszedl i oznajmil ludkom -Dzis wieczorem robimy potańcówkę tutaj na dole w sali. Zapraszamy wszystkich.
Uśmiechnął się do Maryski - byłaś kiedyś na wiejskiej potancowce? To będzie dobra zabawa...