Nie jesteś zalogowany na forum.
-To prawda. Jestes gentelmenem-podeszla do niego -Bede musiala sie tma przebrac i sie umowimy na pozniej…co masz w reku?
to jej pokazał - Coś co sprawi ci przyjemność.... Spodoba ci się...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Oblukala sobie ten korek -A nie lepiwj kupic nasz? Co jak moja mama go miala w tylku?-zasmiala sie
roześmiał sie - no co? teraz ty go będziesz miała w tyłku...
-Bede miala jak tobie na to pozwole-wystawila mu jezyk
zaśmiał się i objął ją - Hmm wydaje mi się, że już nie możesz się doczekać.... na wszystko mi pozwalasz
Spowazniala -Massimo…i znowu bedziesz sie chwalil Simonowi, ze na wszystko ci pozwalam?
Uniósł brewkę - To jakiś problem?
-Jesli macie sie smiac, ze jestem taka nawina, to tak…-odsunela sie bo miala uraz
Blondi haha
zaśmiał się - Rodzice cię nie nauczyli, że nie nieładnie podsłuchiwać? Nikt się z ciebie nie smieje, sama to sobie wmówiłaś..
-Nienauczyli…ale nauczyli, zeby niemarnowac chwili-posniosla brwi i zrzucila z siebie szlafroczek
Uśmiechnął się- Nie wybrałaś zabawki.... a skoro ja już mam to teraz twoja kolej, maleńka
-Zabawki dla ciebie ? Ktorej mam uzyc na tobie?-podbiosla brwi
Zaśmiał się - Nie musisz używać na mnie.... możesz wybrać coś dla siebie...
Gia poszla sie rozgladnac za czyms. Obsrrowala te rzeczy rodzicow i byla zawstydzona
- I jak tam? Nie każ tatusiowi za długo czekać.... na pewno już ma spodnie w dole...
-Massimooo! Yaaa!-jeknela jak tak brzydkow mowil i wziela szybko kajdanki ha -Idziemy, bo twoja fantazja mnie przeraza
Zdziwił się! - Dokąd chcesz iść? Dopiero się tu rozkręcamy..
Zasmiala sie-Ahh…no isc na lozko tu. Poza tym…nawet mnie nie pocalowales…
- Chcesz waniliowego sexu czy korzystać z takiego pokoju zabaw?!
-Na powitanie zawsze powinienes mnie calowac-wystawila mu jezyk, a potem zabrala sie za rozbieranie go
- hmm.... o ile pamiętam sama tego nie zrobiłaś.... podwójne standardy,?- uniósł brewke
-Czekales na to?-usmiechnela sie i sciagnela z niego viuszki i byl juz nagi jak ona -Jestes piekny…
Uśmiechnął się - Na wiele rzeczy czekam..... teraz na przykład możesz na kolanach pokazać jak bardzo Ci się podobam...
-Nie ma mowy…ty zejdz na kolana i poliz moja cipke…-byla dumna z siebie, ze to powiedziala