Nie jesteś zalogowany na forum.
To przestał się cieszyć! - Nie tak się chyba umawialiśmy...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Chyba mozesz to dla mnie zrobic…
to jej pomachał korkiem przed ślepkami - Jasne, gdy użyjemy tego, jesteś gotowa?
-Jestem gotowa…mam sie wypiacv
Uniósł brewkę - No skoro nie mam szans na odrobinę przyjemności przed....
Polizala paluszek i przejechala mu po chuju, a potem sie obrocila i wypiela. Troche sie stresowala. -Tak dobrze?
Za karę, ze nie chciała mu lodzika zrobić to nie zamierzał się nad nią litować i ułatwiać jej sprawy, więc bez rozpieszczania wpakował korek w jej tyłek na sucho
To az sie wyprostowala, bo jej sie nie spodobalo -Ayyy nie jestes w ogole delikatny.
Zaśmiał się - Nie jesteś fanką delikatności, Gia...
-Zebys sie nie przekonal jak to jest na sucho…
- Chciałem dać Ci okazję do nawilżenia, nie skorzystałaś...- powiedział śmiejąc się - Połóż się na łóżku, skuję ci ręce, skoro zaczynasz marudzić...
Polozyla sie na lozku i czekala az ja skuje -Musi byc tak jak ty chcesz inaczej jestes niedobry.
Uśmiechnął się - Chyba wczoraj o tym wspominałem, kochanie.... - skuł jej rączki nad jej głową, bez przykuwania jej do łóżka. - teraz będziesz mogła rodzicom pokazać jak Ci dobrze....- podrażnił się z nią jeszcze za te kamerki - Uśmiechnij się, żeby nie musieli się zastanawiać czy udajesz..- powiedział i polizał jej cipkę, ale koreczkiem też poruszał, żeby mogła pamiętać, ze dupe ma wypchana
-Powiedziales kochanie…-cieszyla sie bo teraz juz sie nawet nie skupiala na tym, ze ja polizal tylko to ze powiedzial kochanie pierwszy raz
Massimo nie zwrócił nawet na to uwagi haha nie przejmował się takimi rzeczami!
Po wczorajszym nie schował pejczyka, więc dzisiaj jej pomógł powtórzyć te wrażenia i znowu pejczykiem dostała w cipkę, a potem zaraz w sutaski wycelował
Pisnela dwa razy. Patrzyla na niego uwaznie i sie szarpnela, az ja zabolalo
Uśmiechnął się - Nie wierć się... nie ma sensu gdy mam nad tobą kontrolę..
-Bardzo ci sie to podoba…-powiedziala juz sie nie ruszajac
- Zawsze i wszędzie.... Z czasem się sama o tym przekonasz... - powiedział i wrócił do lizania jej cipki
To zaczela sie wiercic i jeczec -O boze…uwielbiam to
Podobało mu się jak tak go chwaliła! skupił się na rozpieszczaniu jej łechtaczki jęzorkiem i dwoma paluchami wepchał sie w jej cipkę
-Oh tak!! Tak jest cudownie…jak tak to robisz-apodobaly jej sie te dwa pluszki
Nie chciał niagary na ryju! więc nie pchał sie do jej punktu G i nie był to shoppinG hahaha trochę się podniósł i ssał jej sutasy na zmiane i paluchami dalej jej rozciągał cipkę, póki jeszcze chuda była!
Poruszala sie na niego by lepiej czuc pluszki i sapala regularnie. Nie sadzila, ze ojciec ich widzi:(
a tu taki psikus haha
- Podoba Ci się taka zabawa? Chcesz jeszcze więcej?