Nie jesteś zalogowany na forum.
-Wiec sie odwracam-powiedziala odwracajac sie przodem
- fakt, twoja cipka jeszcze nie poczuła tej przyjemności.... Czas na nią...- powiedział z uniesioną brewką
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To rozlozyla nozki, zeby wyjsc na odwazna i sama sie oblukala ha
to jej przyłożyłw cipkę znowu się dobrze przymeirzając do uderzenia haha
-Ayy Miguel-jeknela z napiecia i juz jej cipka zablyszczala od soczkow
- a teraz bądź grzeczną suką i weź wibrator i zatyczkę analną...- powiedział patrząc na nią groźnie
Chciala sie przyczepic, ale az ja zatkalo hahaha wiec otworzyla buzke, ale szybko ja zamknela. Wziela wiekszy wdech i wstala. Zabrala wibrator i zatycxke jak chcial:( i wrocila na lozko
lepiej dla niej, że nie pyskowała hahaha - Czy to był największy wibrator ze wszystkich? Użyj zatyczki.. Chcę, abyś sama ją sobie wsadziła w tyłek..
-Tak...jest duzy...-powiedziala w adrenalince. Byla spieta ale i podniecona. Polozyla sie i patrzsc na nirgo wsadzila sobie korek w dupe:(
A potem dotknela sie po cipce
cudowny mikie na wozku wyciągnął z kieszonki telefon i zrobił jej kompromintujące zdjęcie jej zatkanego tyłka i cipki rozpieszczanej paluchami hha - widzę, że zaczynasz łapać.. Teraz chcę widzieć jak twoja cipka jest mokra i wszystko z niej wypływa... Pokaż na co Cię stać..
-Nie musiales robic zdjecia...-powiedziala zaskoczona ale postanowila mu pokazac ze umie i zeby go skrecalo
Dotknela sie najpierw paluszkami po mokrej cipce
A potem jeszcze mu pokazala jakby nogl wejsc w jej dziurke ha
A potem juz przylozyla wibrator
uśmeichnął się - Bardzo dobrze...ale chcę zobaczyć wibrator w tobie...- powiedział i spoko, ze rozpiął sobie spodnie i się macał po chujku
Najpierw pokrecila sie nim przy lechcie
A jak juz sie zmacal to wsadzila sobie ten wibrator do cipki i otworzyla buzke z podniecenua
- Właśnie tak... Nie przestawaj, maleńka..
Wiec sie skupila i zaczela sie juz bawic obserwujac jego poczynania ktore ja nakrecaly
I jeknela juz seksownie -Tak, kochanie?
- Ty mi powiedz czy tak... nie słyszę, żeby było Ci tak dobrze jak lubisz...- powiedział z uniesioną brewką.
To sie bardziej rozkrecila
I dotykala lechtaczki i juz wyciekaly jej soczki i jeknela glosniej.
- Powinnaś się spieszyć.. nie lubię czekać z orgazmem na ciebie...
-Dojdz ze mna-powirdziala i mocniej w siebie wbijala i doszla
Pokazala mu jak wycieka i jak pulsuje a mogla pulsowac na jego kutasie
no to doszedł razem z nią zadowolony, że dała radę.- to teraz wyjmij zatyczkę ... i zliż co z ciebie wypłynęło..
Wyciagnrla zatyczke z dupki
Na jego oczach
-Jesli chcesz...sam wyliz ze mnie wszystko...
- Na końcu chcesz się zbuntować?
-A ty chcego chcesz? Tak to skonczysz?
Uśmiechnął się. - Nie podoba Ci się? Doszłaś, kochanie... pierwszy raz przy mnie bez mojej ciężkiej pracy.... Jestem dumny z Ciebie
-dziekuje...-zawstydzila sie
-doszlam czujac ze robimy to razem...jak mowiles do mnie i widzialam jak go obciagasz...