Nie jesteś zalogowany na forum.
-Kochanie...nie teraz -bo nie moglamyslec co najbardziej jak wszystko ha -Dokonczmy tak...
więc znowu się otarł chujkiem o jej cipkę.
- Jak sobie życzysz, maleńka
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Mocniej...-jeknelo jej sie, bo jak chcial, zeby tak doszla to sie musialpostarac
to spełnił jej prośbę i się mocniej ocierał chujkiem
i nawet się wpakował chujkiem w jej cipkę
To sie podniosla troche i scisnela go za tylek, bo sie rozbila z racji tego ze mo tym mocnym ocieraniu myslala ze dojdzie a tu sie odsunal ha
hahaha nie można mieć wszystkiego! Jak się nacieszyła jego chujkiem to wrócił do języka, skoro nie mogła się zdecydować co woli najbardziej
Jak on sie zajal zachlannie cipka to i ona sie poruszal i juz wtedy niewytrzymala i doszla jeczac jego imie...MIGUEL!
to jeszcze się rozkręcał językiem na jej lechcie jak juz doszła i nie chciał się topić jezykiem w jej cipce ahhaha ale paluchem się tam wpakował,a co mu tam
-ahhh jestes boski...-wymruczala i patrzyla na niego jak jeszcze byl poczuty
to jeszcze ją chwilę rozpieszczał zerkając na nią
- Nadal masz ochotę na kolację?
-Nadal...-zagryzla warge i patrzyla na niego z kurwikami jeszcze skoro zerkal
no to się grzecznie odsunął - w takim razie zaraz będę gotowy
-Miguel -zatrzymala go za reke -A twoj penis? Zrobmy to jeszcze raz...jestes nadal twardy...
- wciąż ci mało... - powiedział, ale spoko, ze zawrócił i się otarł chujkiem,a potem zaraz się wpakował w jej cipkę
-tego chciales- oteorzyla buzke i jeknela, a potem fo zlapala za ramie
Uśmiechnął się- Nie planowałem nic innego - powiedział uśmiechając się i się wbijał chujkiem
To go chwycila jednak za szyje i przycisnela do siebie. Calowala go namietnie.
to odwzajemniał dopychając się do oporu. - Nie pozwalasz mi się ubrać...- powiedział zacieszony
-Psujesz mu makijaz-powiedziala rozbawiona i dalej go calowala
to już był bardziej beczelny! i się na nią wpakował,a potem się obrócili, że ona była na górze- więc rozbierzmy cię... popsujemy wszystko....
-Nie wyjdziemy stad,Miguel...-powiedziaka i poruszyla sie na nim konkretnie, mocno
- Podoba mi się twój nowy plan, kochanie - powiedział uśmiechając się i drażnił jej łachcinkę
Syknela znowu i dobijala sie do oporu i patrzyla na to bezczelnie jak ja ciagle podkuszal
to sobie odpuścił i się dobierał do jej kieckiz tyłu, żeby zdjąć tą kieckę, skoro jednak nigdzie się już nie wybierali. - chcę cię całą nagą widzieć.. twoje sterczące sutki, kochanie..
Ona w sumie chciala isc ale juz coz, zycie haha
Pomogla mu sciagnac kiecke i zrzucila ja na bok -Tak?